Portes Interior Alma

SISTEMA ÚNIC I INNOVADOR PER A PORTES D'INTERIOR D'ESTIL INDUSTRIAL

ALMA és un sistema únic i innovador per a portes d’interior d’estil industrial, que destaca pel material amb el qual estan fabricats tots els seus models: L’ALUMINI, ideat baix estàndards per a la reducció de la petjada de carboni.

Compleix amb tots els  estereotips modernistes i avantguardistes de la decoració i interiorisme actual.

ALMA és segle XXI amb aparença vintage.

ALMA  és la porta d’interior que requereix qualsevol espai contemporani que necessiti llum i sectoritzar departaments, a més de ser el sistema preferit per arquitectes i decoradors.

Els llocs preferits d’ALMA són els hotels, oficines i habitatges.

Arquitectura contemporània

ALMA es caracteritza per ser un sistema de portes robustes i duradores a causa de la seva estructura i composició; són fabricades amb perfils de gruixos reduïts d’entre 25 i 35 mm i gruixos de 3 i 4 mm.

Gràcies a això i a les seves unions amb soldadures, ALMA aconsegueix seccions molt reduïdes d’arquitectura contemporània amb una resistència mai vista amb aquesta mena de material.

A més, permet que puguin ser fabricades en dimensions similars a les portes metàl·liques, amb la diferència que l’alumini:

El protagonista Exterior

DELICADESA I CALIDESA

L’acabat ALMA és la perfecta combinació entre: la metal·listeria més fina, la delicadesa més sútil de l’alumini i la calidesa de la fusta. A això, se li suma l’autèntic procés d’escatat ja que és un minuciós treball de tres etapes, on el professional que ho duu a terme, té com a premissa crear un producte artesanal, en el qual no sigui visible la mà de l’home.

El procés de lacatge, recolzat amb més de 10 anys de garantia, és un procés de quatre etapes a base de terminacions micro texturadas, super mats o tridimensionals, que al costat de la nano tecnologia, fan que ALMA sigui un sistema que crea entorns càlids, acollidors i entranyables.

El ferratge que compon la sèrie ALMA, està creat a base d’elements amb arestes vives, per a donar continuïtat a la imatge provocadora i elegant que ÀNIMA aporta a tots els espais on es troba.

Aquest sistema està dotat de diferents gomes perimetrals, les quals són les encarregades de l’estanquitat i la reducció de sorolls en les maniobres d’obertura i tancament a les quals les portes estan sotmeses durant tota la seva vida útil. A més, aquestes gomes eviten l’entrada d’aire.

Necessites un pressupost?

Emplena el formulari amb la seva petició. Màxima confidencialitat.