Barreres automàtiques Hörmann SH 50 - SH 100

Resistència i fiabilitat per a nombroses aplicacions

Barrera automàtica SH 50

La barrera automàtica SH 50 és la solució perfecta per a nombrosos tipus d’aparcaments. En primer lloc, disposa d’un masteler ovalat d’alumini de 3 a 5 metres, amb l’opció d’il·luminació, així com un motor electromecànic de 24 V CC. D’altra banda, és apte per a més de 500 cicles diaris i gaudeix d’una protecció intel·ligent detenint el tancament de la barrera en cas d’obstacles i inverteix la maniobra conforme a la norma DIN EN 13241. En el cas de la SH 50, el sistema de radiofreqüència BiSecur és opcional podent-se combinar amb altres elements de comandament i complements.

El material de la caixa i coberta de la barrera és d’acer fosfatat amb emprimació electroestàtica RAL 9006 i RAL 7016. Així mateix, en la coberta disposa d’il·luminació LED per a senyalitzar (vermell: tancat/ verd: obert) en el seu equipament estàndard.

Barrera automàtica SH 100

Pel que fa a la barrera automàtica SH 100, és el model ideal per a solucions d’accés exigents. A diferència de la SH 50, disposa d’un masteler ovalat d’alumini fins a 6 metres, amb l’opció d’il·luminació, apte per a 1000 cicles diaris. Una altra de les diferències és que, en aquest cas, el receptor radiofreqüència BiSecur està integrat en el seu equipament estàndard. El material de la caixa és d’acer galvanitzat amb emprimació electroestàtica RAL 9006 (opcional: RAL a elecció) mentre la coberta és de material sintètic resistent UV en RAL 7016

Finalment, igual que el model SH 50 té una protecció intel·ligent que atura el tancament de la barrera en cas d’obstacles, invertint la seva maniobra conforme a la norma DIN EN 13241. Disposa també d’il·luminació LED en la coberta per a senyalitzar (vermell: tancat/ verd: obert) o llum taronja (opcional).

Necessites més informació sobre les barreres automàtiques?