Les portes enrotllables industrials de Hörmann són una solució versàtil i eficient per a una àmplia gamma d’aplicacions comercials i industrials. Aquestes portes es destaquen per la seva senzilla construcció amb pocs components, la qual cosa les fa econòmiques i de baix manteniment. A més, el seu disseny enrotllable estalvia espai en enrotllar-se de forma compacta darrere del dintell, el que evita la pèrdua de valuós espai als costats i a la zona del sostre. A continuació, explorarem les característiques clau de les portes enrotllables industrials de Hörmann.

Varietat de Models per a Cada Aplicació

Hörmann ofereix una gamma de portes enrotllables industrials adequades per a diverses aplicacions. Entre les opcions més destacades es troben:

  1. Porta Enrollable SB o DD: Ideal com a tancament nocturn compacte i que estalvia espai en centres comercials, edificis logístics, naus comercials i d’emmagatzematge.
  2. Porta Enrollable TGT: Una elecció segura per a garatges comunitaris i aparcaments de diverses plantes.
  3. Portes i Reixes Enrollables DD amb SSG DD: La solució perfecta per a grans obertures, amb la capacitat de personalitzar l’amplada de fins a 36 metres i una alçada de 9 metres.

Tecnologia de Molles de Tracció Innovadora

Una característica que distingeix les portes i reixes enrotllables de Hörmann és la tecnologia de molles de tracció. Aquesta tecnologia ofereix diversos beneficis:

Fàcil Instal·lació i Manteniment

Totes les peces es lliuren a punt per a la instal·lació, la qual cosa simplifica la instal·lació i redueix els costos. Els punts de fixació venen preparats de fàbrica en tots els components, assegurant que les portes s’instal·lin sense problemes i en poc temps. Això no només estalvia temps de muntatge, sinó que també redueix els costos d’instal·lació.

Obertura Ràpida i Segura

Amb el paquet d’equipament opcional S6 per a la porta enrollable DD amb persiana Decotherm, és possible obrir la porta amb una velocitat de fins a 1,1 metres per segon, la qual cosa millora l’eficiència dels processos i redueix les pèrdues de calor. A més, la funció d’inici i parada suaus protegeix la mecànica de la porta i prolonga la seva vida útil.

Detalls Pràctics per a una Llarga Vida Útil

Els components de les portes i reixes enrotllables de Hörmann estan dissenyats per a tenir una llarga vida útil. Amb galvanitzat de sèrie en les consolas i eixos d’enrotllament, així com carrils-guia d’alumini d’alta qualitat, aquests detalls asseguren una durabilitat excepcional.

Solucions Especials per a Evacuació de Fums i Ventilació

Hörmann també ofereix solucions especials per a evacuació de fums i ventilació. Amb el quadre de maniobra AC72 per al subministrament d’aire, les instal·lacions de portes es poden integrar en conceptes d’extracció de fums de manera segura i eficient. A més, els elements de ventilació Decotherm proporcionen una ventilació natural en garatges subterranis, reduint els costos energètics i millorant l’eficiència en aquests espais.

Especial per a Portes de Garatge Comunitari

Les portes i reixes enrotllables TGT estan dissenyades específicament per a garatges comunitaris i subterranis. La seva construcció compacta permet el muntatge en espais estrets, i la funció d’inici i parada suaus garanteix un moviment suau i segur.

En resum, les portes enrotllables industrials de Hörmann són una solució econòmica, robusta i fiable per a una àmplia varietat d’aplicacions comercials i industrials. Amb la seva innovadora tecnologia de molles de tracció, facilitat d’instal·lació i manteniment, i característiques especials per a seguretat i eficiència, aquestes portes es destaquen com una elecció intel·ligent per a qualsevol negoci que busqui una solució de tancament fiable i duradora.