Les portes d’obertura ràpida de Hörmann són una solució versàtil i eficaç per optimitzar el flux de trànsit, millorar el clima a l’interior i estalviar energia tant a entorns interiors com exteriors. La gamma de Hörmann inclou portes d’obertura vertical i horitzontal, transparents amb fulla flexible, combinades amb portes seccionals i enrotllables, així com les portes espirals amb perfils d’alumini llisos de servei senzill.

Un dels aspectes més destacats de les portes dobertura ràpida de Hörmann és la seva eficiència energètica. Aquestes portes ocupen gran part de la part exterior de l’edifici, cosa que permet un gran potencial d’estalvi energètic. Per obtenir més informació sobre l’amortització i el reequipament posterior, podeu consultar la Guia d’estalvi energètic de Hörmann.

Seguretat és una prioritat clau en triar les portes d’obertura ràpida de Hörmann. Aquestes portes estan equipades amb una reixeta fotoelèctrica de seguretat integrada als fixos laterals que supervisa els nivells de tancament de la fulla fins a una alçada de 2500 mm, complint així amb els requisits de seguretat d’acord amb DIN EN 13241-1. Això permet eliminar altres instal·lacions de seguretat a la porta del garatge, com la protecció contra accidents o la cèl·lula fotoelèctrica, cosa que proporciona un muntatge i manteniment més senzills i una major seguretat.

A més de la seguretat, les portes de Hörmann ofereixen processos optimitzats. El quadre de maniobra de conversió de freqüència descarrega tota la mecànica de la porta, cosa que garanteix un moviment silenciós i lliure de desgast. L’elevada velocitat d’obertura i de tancament optimitza els processos operatius i redueix la pèrdua de calor. Això, alhora, allarga la vida útil de la porta. Les portes de garatge fortament aïllades utilitzen molls o contrapesos per a un moviment esmorteït.

L´aïllament tèrmic eficient és un altre punt fort d´aquestes portes. Els panells dʻacer amb farciment dʻescuma uniforme ofereixen un alt nivell dʻaïllament tèrmic. El ThermoFrame millora encara més l’aïllament tèrmic fins a un 15%, cosa que és essencial en naus calefactades. Això garanteix que les portes d’obertura ràpida de Hörmann siguin ideals per mantenir la temperatura i reduir els costos de calefacció.

La visió clara i duradora és essencial en entorns industrials. Hörmann ofereix opcions de vidre durador que resisteixen esgarrapades i empremtes, fins i tot en ús intensiu. El reemplaçament de vidres defectuosos és ràpid i senzill gràcies als filets de vidre de l’interior.

Finalment, la tecnologia SmartControl de Hörmann permet una anàlisi tècnica en temps real del quadre de maniobra de les portes dobertura ràpida. Això redueix el temps d’inactivitat i estalvia diners en trucades al servei tècnic en identificar i corregir ràpidament qualsevol error.