Hörmann, prestigiosa companyia líder a Europa a les portes i automatismes, ofereix la seva revolucionària porta de garatge RollMatic en les seves tres diferents variants: RollMatic, RollMatic T (amb motor tubular) i RollMatic OD (amb guies al sostre). Aquest tipus de porta de garatge enrotllable proporciona un disseny innovador que optimitza lespai del garatge.

Espai i estil a mida

La porta RollMatic de Hörmann s’adapta perfectament a la llar. Amb una varietat de dissenys que inclouen imitacions de fusta Decograin Decopaint (imitació fusta lacat a les dues cares), i el modern color Noir 2100 Sablé antracita metàl·lic, aquesta porta afegeix un toc personalitzat a la façana. A més, es pot triar entre 11 colors estàndard per satisfer les preferències estètiques de cadascun.

Innovació en seguretat i comoditat

La porta enrotllable RollMatic inclou nombrosos detalls innovadors per brindar la màxima seguretat i comoditat. Un és la protecció de la superfície innovadora gràcies a l’embolcall antiesgarrapades DuraBelt i un sistema de compensació de pes mitjançant molls de tracció laterals, fiable per evitar riscos. D’altra banda, l’automatització estàndard permet una obertura i tancament suaus, garantint un funcionament silenciós i amb una velocitat d’obertura de 14 cm/s!

RollMatic OD: Solució per a espais reduïts

La versió de porta de garatge RollMatic OD és una elecció perfecta per a espais limitats. El disseny compacte i les guies al sostre la fan ideal per a garatges amb espai reduït. A més, la seva estructura compacta només requereix una llinda de 60 mm!

D’altra banda, presenta diversos avantatges destacats. En primer lloc, ofereix l’opció d’automatització amb el sistema SupraMatic, que permet una obertura més ràpida i ofereix funcions addicionals.

En segon lloc, per a una operació segura i convenient, la porta està equipada amb el sistema de radiofreqüència BiSecur. Així, es garanteix un maneig còmode i segur de la porta i altres dispositius.

Hörmann: Elegància i seguretat per a la llar

Amb la porta RollMatic, Hörmann combina un disseny guardonat amb la màxima seguretat i funcionalitat. L’atenció al detall i l’enfocament a la innovació han convertit Hörmann en l’elecció preferida per a milers de clients a tot el món.