Sovint, obrir la porta del garatge pot ser una tasca tediosa, especialment quan el clima no hi acompanya. Tot i això, gràcies als avançats automatismes per a portes de garatge de Hörmann, aquesta tasca es converteix en una cosa ràpida, còmoda i segura. Aquests sistemes ofereixen la comoditat d’obrir tant la porta de garatge com la cancel·la d’entrada des de l’interior del vehicle utilitzant un emissor manual, cosa que significa que mai més no haurà de sortir del cotxe sota la pluja o el fred.

Hörmann, una empresa líder a la indústria de portes i automatismes per a garatges, ofereix una àmplia gamma de solucions innovadores que satisfan les necessitats dels propietaris d’habitatges moderns. Entre les opcions disponibles hi ha el ràpid i còmode automatisme SupraMatic, l’econòmic ProMatic i el ProMatic Akku, una opció sense connexió elèctrica que es pot carregar de manera convenient mitjançant una presa de corrent estàndard o un mòdul solar opcional.

Un aspecte clau que distingeix els automatismes de Hörmann és el seu sistema de radiofreqüència BiSecur, que ve de sèrie a tots els models. Aquest sistema ofereix una connexió via radiofreqüència altament segura i és compatible amb una varietat dautomatismes, receptors i elements de comandament de Hörmann. Amb BiSecur, no només podeu controlar la porta de garatge, sinó també la porta d’entrada a l’habitatge de Hörmann, la cancel·la d’entrada o la il·luminació, brindant un control complet i convenient des d’un sol dispositiu.

Per a aquells que volen portar el control de la porta de garatge al següent nivell, Hörmann ofereix l’aplicació BlueSecur. Aquesta aplicació, disponible de forma gratuïta a Google Play i App Store, permet el maneig de la porta de garatge a través de Bluetooth, a més de controlar la il·luminació de l’automatisme per a porta. La interfície dusuari intuïtiva de laplicació fa que sigui fàcil dusar i ofereix una experiència dusuari excepcional. A més, els automatismes SupraMatic de Hörmann a partir de la 4a generació ja inclouen un receptor Bluetooth de sèrie, mentre que el ProMatic 4 es pot equipar opcionalment amb aquest receptor.

L’automatisme SupraMatic de Hörmann ofereix una obertura ràpida i senzilla de la porta de garatge, ja sigui mitjançant l’emissor manual o l’aplicació BlueSecur. A més, garanteix que el seu garatge estigui sempre ben il·luminat gràcies a la il·luminació LED de baix consum. La seva elegant carcassa d’acer inoxidable li atorga un disseny exclusiu, i el baix consum energètic (menys d’1 watt en stand-by) el converteix en una opció eficient. També és possible connectar-lo a sistemes Smart Home externs per a una integració més gran.

El ProMatic 4 de Hörmann permet obrir la porta del garatge de manera ràpida i senzilla utilitzant un emissor manual o polsador via radiofreqüència. A més d’oferir una il·luminació LED brillant, compta amb una funció d’ajust de ventilació que permet ventilar automàticament el garatge, amb un màxim confort. Igual que el SupraMatic, el ProMatic 4 és eficient pel que fa al consum energètic i es pot connectar a sistemes Smart Home externs.

Per a aquells que tenen garatges sense connexió elèctrica, Hörmann ofereix el ProMatic Akku, que es pot carregar mitjançant una presa de corrent estàndard o mitjançant un mòdul solar opcional. Aquesta opció garanteix que fins i tot en absència delectricitat, pugui gaudir dels avantatges dun automatisme automàtic.