Hörmann, proveïdor oficial de Serman Port, anuncia el llançament de la nova sèrie 3 del model de porta de garatge comunitari ET500. Aquesta última versió presenta una sèrie de millores i característiques que ofereixen un rendiment superior i una funcionalitat millorada.

Major durabilitat i facilitat d’ús

La porta de garatge comunitari ET500 sèrie 3 ha estat dissenyada per a reduir el desgast de les peces al mínim. Gràcies a la tècnica de contrapesos, la porta s’obre i es tanca de manera lleugera, amb poc soroll i de manera segura. A més, aquesta nova sèrie està certificada segons la normativa UNE-EN 13241-1 i està concebuda per a un mínim de 250.000 cicles de porta, la qual cosa garanteix una llarga vida útil i un funcionament de confiança.

A destacar, també, l’elevat aïllament acústic ja que és un concepte molt important en pàrquings comunitaris.

Disseny optimitzat i sense desbordament

L’ET500 sèrie 3 s’ha dissenyat amb una profunditat de guies reduïda, la qual cosa permet utilitzar una plaça d’aparcament just al costat de la porta. A més, la nova sèrie presenta una única variant amb fulla i guia enrasades amb cèrcol/marc perimetral, eliminant qualsevol desbordament exterior en obrir o tancar la porta. Aquesta solució és ideal per a portes instal·lades en el pas de cera sense necessitat de reculada.

Instal·lació senzilla i màxima seguretat

Hörmann ha realitzat un premuntatge màxim des de fàbrica per a facilitar el procés d’instal·lació en l’obra i reduir el temps necessari. Les guies i el calaix de revestiment dels contrapesos estan premontados, igual que les bandes de contactes de seguretat (SKS) i les fotocèl·lules. A més, en el cas de la motorització amb un ITO500FU, l’assegurança activa superior contra accidents (ESZ) ve premontado en el marc/volto lateral, brindant una seguretat addicional.

Qualitat i confiabilitat Hörmann

La nova sèrie 3 de la porta de garatge comunitari ET500 és un testimoniatge de la qualitat i la confiabilitat de la marca Hörmann. Amb una llarga trajectòria en el mercat, fabrica tots els elements de construcció en centres altament especialitzats i amb els més alts estàndards de qualitat. 

Amb una reputació sòlida i una atenció constant a la qualitat, Hörmann fabrica els seus productes amb els més alts estàndards en centres especialitzats. Amb un enfocament en la innovació i la satisfacció del client, s’ha convertit en un referent en el mercat global de portes i automatismes. 

La porta de garatge comunitari ET500 Sèrie 3 ja està disponible per a la seva adquisició.