En el disseny d’interiors modern, les portes de les habitacions exerceixen un paper crucial en influir en la imatge general i el caràcter d’un espai tant com els mobles. Hörmann, líder en portes d’entrada, ha estat proporcionant a arquitectes, constructors i reformistes una àmplia gamma d’opcions per al disseny d’interiors durant anys. Les recents innovacions de la companyia obren noves i inspiradores possibilitats de disseny, adaptant-se a tots els estils decoratius.

Disseny contemporani amb el color de tendència gris pols

Les portes de fusta en tons de gris estan guanyant popularitat entre arquitectes i dissenyadors d’interiors. En resposta a aquesta tendència, Hörmann ha ampliat la seva selecció de portes de fusta introduint l’elegant tonalitat grisa pols (RAL 7037), un color que harmonitza de manera versàtil amb múltiples estils decoratius.

Aquest nou color està disponible en les versions Duradecor BaseLine, DesignLine Stripe 15 i DesignLine Steel/*Plain. A més, es troba disponible en la línia DesignLine Concepte, que ofereix superfícies ultramate i lli, així com una superfície de pissarra, totes exclusives de Hörmann.

Portes personalitzades amb tocs de color únics

Les vores de les fulles de les portes i les aplicacions de colors, conegudes com a tires de pilastra, brinden l’oportunitat d’agregar tocs de color personalitzats als espais moderns.

La vora 4Protect, dissenyat per a portes de fusta amb superfície Duradecor, ara s’ofereix en una versió de contrast de color, permetent que tant la fulla com la seva vora es presentin en dos colors diferents.

La vora 4Protect no sols assegura un acabat de vora resistent i estèticament atractiu, sinó també millora la durabilitat de les portes, fent-les menys susceptibles al desgast diari. El nou rivet de contrast 4Protect es pot dissenyar en els colors topo, antracita, blanc i gris clar i, més recentment, negre i grisa pols.

L’elegància del negre en la llar moderna

El color negre ha conquistat el món de la decoració de la llar moderna com cap altre color. Per aquesta raó, Hörmann ofereix ara la manilla Línia Planar amb roseta enrasada en un elegant negra atzabeja.
La roseta enrasada també es pot combinar amb tiradors de les sèries Karee o Línia.

Com a complement perfecte, Hörmann ofereix una frontissa europea oculta en l’edició black.edition per a portes de fusta enrasades. Amb altres elements de l’edició black.edition, com a ferratges o panys negres, es crea una estètica òptima a joc.

Portes de vidre estil Loft

La tendència industrial moderna no es limita a mobles, il·luminació i decoració, sinó que també abasta les portes de vidre de Hörmann. Aquestes portes, que presenten elegants línies negres longitudinals i transversals de 7 mm d’ample, evoquen l’atmosfera característica d’un loft, afegint un toc d’elegància al disseny interior modern.

Els productes Hörmann són reconeguts per la seva durabilitat i alta funcionalitat. Les solucions que s’han coordinat acuradament fan que la teva llar sigui més bonic, més segur i més confortable.