Per a un habitatge confortable i sense barreres, els automatismes per a portes interiors de Hörmann es presenten com una solució ideal. Amb l’automatisme per a porta PortaMatic, gaudireu de la comoditat d’obrir i tancar les portes interiors de fusta i acer amb gran facilitat i de manera automàtica, mitjançant un emissor manual o un polsador. Ja sigui que tingui limitacions de mobilitat o simplement busqui augmentar el seu confort, aquesta tècnica millorarà el dia a dia de forma significativa.

L’automatisme de porta PortaMatic no només destaca per les múltiples funcions i opcions d’ajust, sinó també pel consum de corrent mínim. A més, com que és fins a un 25% més econòmic que altres automatismes similars, representa una opció accessible i eficient per millorar l’accessibilitat a casa o oficina.

La Societat Alemanya de Gerontologia (GGT) ha comprovat i aprovat la PortaMatic com l’únic accionament de porta fins ara. Això garanteix que es compleixin les expectatives de la generació 50 quant a confort, qualitat i estètica.

Li agradaria mantenir la mobilitat malgrat les limitacions físiques? L’automatisme PortaMatic per a portes interiors li torna una gran part de la qualitat de vida, permetent-li recolzar-se a les portes sense necessitar ajuda d’altres per desplaçar-se.

Treballar sense obstacles és essencial actualment i cobrarà encara més importància en el futur. La gran seguretat i el baix consum d’energia de l’automatisme PortaMatic el converteixen en una opció ideal per a oficines, hospitals, laboratoris i consultes mèdiques. No obstant això, per a grups d’usuaris específics, com ara persones grans o vulnerables, així com nens petits, cal comprovar la instal·lació de l’automatisme en casos particulars.

A més de la comoditat i la seguretat que ofereix l’automatisme per a porta PortaMatic, Hörmann ofereix altres arguments de pes per triar els seus automatismes de porta interior. Entre ells hi ha la seguretat de funcionament de la porta, que es tradueix en una arrencada i parada suaus, moviments mínims i una alta seguretat. Només tocant la porta lleugerament, el moviment s’atura immediatament, brindant tranquil·litat i prevenint accidents.

El sistema innovador via radiofreqüència BiSecur de Hörmann permet manejar l’automatisme de manera segura mitjançant un emissor manual o un polsador interior via radiofreqüència, ia més consultar si la porta és oberta o tancada*. Això estalvia temps i esforç en controlar les portes interiors sense necessitat de desplaçar-se per tota la casa.

El muntatge de l’automatisme PortaMatic és senzill i pràctic, ja que es pot fixar sobre la porta o al setge, i la guia de lliscament s’adhereix fàcilment al full de la porta i es pot retirar sense deixar restes. A més, el sistema es connecta simplement a una presa de corrent i els cables de l’automatisme tenen una longitud adequada per garantir un funcionament sense problemes.

Finalment, les funcions de confort òptiques i acústiques de l’automatisme per a porta interior de Hörmann afegeixen un toc addicional de facilitat i satisfacció en utilitzar el sistema. La il·luminació LED integrada a l’emissor manual i el polsador interior via radiofreqüència ofereixen una experiència d’ús més completa i agradable.