Quan es tracta de portes de garatge comunitari, Hörmann destaca per oferir múltiples versions sense comprometre’n la qualitat. Aquestes portes no només brinden rendibilitat òptima, sinó que també garanteixen una seguretat duradora tant per al funcionament com per a les persones, a més d’una gran estabilitat fins i tot en casos d’alta freqüència d’ús.

Una de les opcions destacades és la porta basculant inclinable N 500, dissenyada per adaptar-se a garatges dobles a àmbits privats i garatges comunitaris amb fins a 25 places. D’altra banda, la porta basculant ET 500 és ideal per a garatges comunitaris, ja que la seva obertura i tancament es realitzen mitjançant un gir de fins a 40 mm, cosa que la fa adequada fins i tot en voreres estretes. A més, la porta corredissa ST 500 es caracteritza per la seva reduïda profunditat de muntatge a la zona de la llinda, cosa que la converteix en una opció pràctica.

La porta seccional Speed, amb acabat microperfilat, no només ofereix una estètica atractiva per al buit de la porta, sinó que també destaca per la velocitat d’obertura. Ideal per a garatges comunitaris on laccés ràpid i eficient és essencial.

Les portes basculants Berry són robustes i fàcils de manejar, cosa que les converteix en l’elecció ideal per tancar de manera segura les places d’aparcament a garatges comunitaris. A més, el disseny inclou buits de ventilació que garanteixen una òptima circulació d’aire a l’interior.

Finalment, les portes i les reixes enrotllables destaquen per la seva estructura senzilla i robusta. La seva bobina compacta requereix poc espai a la zona de la llinda, i en cas d’espais estrets, també es poden instal·lar a l’exterior. Aquestes portes estan disponibles en una àmplia gamma de models i es poden personalitzar segons les vostres preferències.

Hörmann ofereix una àmplia varietat de portes de garatge comunitari amb alts estàndards de qualitat. Ja sigui que necessiteu una porta basculant, corredissa, seccional o enrotllable, trobareu l’opció perfecta per a les vostres necessitats. A més, la possibilitat de personalització us permet adaptar-les al vostre gust i estil. Confía en Hörmann per obtenir portes de garatge comunitari que combinin funcionalitat, seguretat i estètica.