Les portes enrotllables industrials de Hörmann són una opció econòmica, robusta i fiable per a diverses aplicacions. Aquestes portes, fabricades en alumini i acer, es caracteritzen per la seva senzilla construcció amb pocs components, cosa que les fa més econòmiques i de baix manteniment. A més, el seu disseny enrotllable permet estalviar espai, ja que s’enrotllen de forma compacta darrere de la llinda, sense ocupar espai valuós als laterals oa la zona del sostre.
Hörmann ofereix una àmplia gamma de portes enrotllables industrials per a diferents camps d’aplicació. Per exemple, la porta enrotllable SB o DD és una excel·lent opció com a tancament nocturn compacte a centres comercials, edificis logístics, naus comercials i d’emmagatzematge. Per a garatges comunitaris i aparcaments de diverses plantes, les portes enrotllables TGT i DD s’utilitzen com a tancaments nocturns segurs. A més, Hörmann ofereix portes i reixes enrotllables DD amb SSG DD per a grans obertures.

Alguns dels beneficis destacats de les portes i reixes enrotllables de Hörmann són:

1. Tècnica innovadora de molls de tracció: Les portes i reixes enrotllables SB i TGT estan equipades amb aquesta tecnologia, que compensa el pes de la persiana i redueix la càrrega de l’automatisme a les portes accionades per motor. Això es tradueix en un baix manteniment i una vida útil més gran dels components.
2. Accionament manual senzill: Gràcies a la tecnologia de molls de tracció, les portes i reixes enrotllables SB es poden obrir i tancar fàcilment a mà. Aquesta opció és especialment adequada per a portes que no es fan servir amb freqüència, i si lús de la porta canvia, es pot adaptar amb facilitat per instal·lar un automatisme elèctric.
3. Gran seguretat sense sensors a la persiana: Les portes i reixes enrotllables SB i TGT combinades amb certs automatismes ofereixen alta seguretat en l’obertura i el tancament. Gràcies a la limitació de força en direcció «Porta oberta» i «Porta tancada», en moltes variants i mesures no cal instal·lar sensors addicionals a la persiana, cosa que redueix el manteniment i el desgast.
4. Fàcil muntatge i manteniment: Tots els components de les portes i reixes enrotllables se subministren llestos per al muntatge, sense necessitat de realitzar ajustaments o perforacions addicionals al lloc d’instal·lació. Això facilita la instal·lació ràpida i precisa, reduint els temps i costos d’instal·lació.
5. Obertura ràpida, curosa i segura: Amb el paquet d’equipament opcional S6 per a la porta enrotllable DD amb persiana Decotherm, és possible millorar els processos i reduir les pèrdues de calor. Aquestes portes s’obren a alta velocitat, gairebé tan ràpid com una porta d’obertura ràpida, cosa que disminueix els costos d’adquisició i els operatius en comparació amb les portes ràpides convencionals. A més, la funció d’arrencada i aturada suaus garanteix un moviment acurat i perllonga la vida útil de la porta. Una reixeta fotoelèctrica a la persiana ofereix un alt nivell de seguretat i protecció contra el desgast i els danys.
6. Detalls pràctics per a una llarga vida útil: Tots els components de les portes i reixes enrotllables estan dissenyats per tenir una llarga vida útil. Per exemple, les consoles i els eixos d’enrotllament tenen galvanitzat de sèrie, i els carrils-guia estan fabricats amb alumini d’alta qualitat. A més, els detalls com el disseny avançat de l’embut de guia de la porta enrotllable DD redueixen el desgast de la persiana.
7. Conceptes d’evacuació de fums i elements de ventilació: Hörmann ofereix solucions per integrar les portes enrotllables als conceptes d’evacuació de fums, garantint un control segur de l’aire d’impulsió d’acord amb les normes. També proporciona elements de ventilació Decotherm per a una ventilació natural en garatges subterranis, cosa que redueix els costos energètics i permet prescindir de sistemes de ventilació addicionals.

Les portes enrotllables industrials de Hörmann són una opció econòmica, robusta i fiable per a diverses aplicacions. La seva construcció senzilla, baix manteniment, estalvi d’espai i característiques innovadores les converteixen en una solució eficient per garantir la seguretat i el funcionament adequat de diferents espais comercials i d’emmagatzematge.