Les portes enrotllables industrials de Hörmann, fabricades amb alumini i acer, són reconegudes per la senzilla construcció, economia, robustesa i fiabilitat. Aquestes portes ofereixen nombrosos avantatges que els fan ideals per a una àmplia gamma d’aplicacions a diversos entorns industrials i comercials.

Una de les seves característiques més destacades és la seva construcció eficient amb pocs components, cosa que les converteix en una opció econòmica i de baix manteniment. Gràcies a aquest disseny intel·ligent, aquestes portes requereixen poca cura al llarg de la seva vida útil, fet que suposa un estalvi significatiu en costos de manteniment a llarg termini.

A més, són una solució que maximitza l’espai disponible a l’àrea industrial. En enrotllar-se de forma compacta darrere de la llinda, no es desaprofita cap espai valuós als laterals ni a la zona del sostre. Aquesta característica és especialment valuosa en espais on l’espai lliure és escàs i cal una solució que optimitzi la utilització de l’àrea disponible.

La versatilitat de la gamma de productes de portes enrotllables industrials de Hörmann és un altre dels seus grans avantatges. Hörmann ofereix diferents models de portes enrotllables, cadascun dissenyat per adaptar-se a necessitats específiques de diferents camps d’aplicació.

Per a centres comercials, edificis logístics i naus comercials i emmagatzematge, la porta enrotllable SB o DD és l’elecció perfecta com a tancament nocturn compacte i que estalvia espai. Aquestes portes ofereixen seguretat i comoditat al tancament de l’establiment.

En el cas de garatges comunitaris i aparcaments de diverses plantes, les portes enrotllables TGT i DD proporcionen una solució segura i fiable com a tancament nocturn. Aquestes portes garanteixen la protecció dels vehicles i la seguretat de les instal·lacions.

Per a grans obertures, les portes i les reixes enrotllables DD amb SSG DD són l’opció adequada. Aquestes portes es poden dissenyar amb dimensions impressionants, permetent amples de fins a 36 metres i alçades de fins a 9 metres. Aquesta versatilitat les fa ideals per a aplicacions en espais industrials de gran escala.

Hörmann destaca pel seu alt grau d’especialització en la construcció de portes. L’empresa va més enllà dels estàndards habituals, i el vostre equip d’experts es dedica a desenvolupar solucions personalitzades per satisfer les necessitats específiques de cada client. Aquesta dedicació a la innovació i la personalització assegura que cada porta complirà els requisits més exigents i oferirà un rendiment òptim.