Les portes multifunció de Hörmann són una solució integral per a diverses necessitats de seguretat i funcionalitat a diferents entorns. Amb característiques que van des de la protecció contra incendis i fum fins a l’aïllament acústic i la seguretat anti intrusió, aquestes portes ofereixen una àmplia gamma de beneficis per garantir la protecció i comoditat a qualsevol edifici.

En primer lloc, les portes tallafoc i talla fum de Hörmann són fonamentals per garantir la seguretat en cas d’incendi. Els danys causats pel foc i el fum poden ser catastròfics, i comptar amb portes que compleixin els estàndards de protecció contra incendis és crucial. Les portes han estat sotmeses a rigoroses proves i homologacions, cosa que brinda la tranquil·litat de comptar amb un equipament fiable i segur. Estan dissenyades per resistir el foc i el fum, proporcionant una barrera eficaç que ajuda a contenir la propagació de l’incendi i permet una evacuació segura.

Un altre aspecte important és l’aïllament acústic. El soroll excessiu no només afecta la capacitat de concentració, sinó que també pot tenir un impacte negatiu a la salut i al benestar a llarg termini. Les portes d’aïllament acústic de Hörmann estan dissenyades per minimitzar la transmissió de soroll, contribuint a crear un entorn més tranquil i confortable. Amb coeficients acústics de fins a 61 dB, aquestes portes ofereixen una contribució significativa a la reducció del soroll no desitjat, tant en entorns industrials com en oficines o espais residencials.

La seguretat és sempre una prioritat, i les portes de seguretat de Hörmann compleixen els estàndards més alts. Aquestes portes han estat sotmeses a proves i classificacions segons les indicacions europees DIN ENV 1627-1630 des de 1999. Les portes de seguretat de Hörmann, incloses les de 2 fulles de la classe de resistència RC 3 amb funció antipànic completa segons EN 1125, brinden una protecció fiable contra intents de robatori i garanteixen sortides d’emergència segures.

A més de les característiques específiques esmentades anteriorment, les portes multifunció de Hörmann també compleixen els requisits generals per a una àmplia varietat d’aplicacions. Ja sigui a magatzems, oficines, interiors o exteriors, aquestes portes estan dissenyades per adaptar-se a diferents entorns i necessitats. Amb opcions d’equipament especial i un programa complet, Hörmann ofereix solucions versàtils i personalitzades per satisfer els requisits més diversos.

Per a més informació, contacta amb nosaltres.