Quan es tracta de protegir una àrea i garantir la màxima seguretat contra accessos no autoritzats, comptar amb els bloquejos adequats és essencial. En aquest sentit, els bloquejos d’alta seguretat de la High Security Line de Hörmann es presenten com una solució fiable i efectiva. Ja sigui que necessiti protecció permanent o temporal, Hörmann ofereix una àmplia gamma d’opcions per adaptar-se al tipus i mida de l’àrea que requereix resguard.

Des de bol·lards fins a punxa pneumàtics i bloquejos del pas, Hörmann us ofereix la possibilitat d’escollir entre diversos productes, combinant-los entre si per obtenir la configuració ideal per a les vostres necessitats. A més, aquests bloquejos poden ser gestionats mitjançant conceptes de control individuals, la qual cosa permet més flexibilitat i personalització en el maneig d’accessos

Algunes de les principals característiques dels diferents bloquejos són:

  • Bloquejos de pas: solució efectiva per aturar vehicles no autoritzats i garantir la seguretat en situacions crítiques. Poden instal·lar-se de dues maneres: enrasats a terra o muntats sobre paviment acabat sense necessitat de realitzar excavacions.
  • Punxa pneumàtics: permeten el pas controlat fins a una amplada de 6 metres. Impedeixen el pas en sentit contrari, tallant els pneumàtics del vehicle amb punxons, de manera que s’atura després d’uns quants metres.
  • Bol·lard d’alta seguretat: constitueixen una de les formes de control d’accés més utilitzades, ja que les possibilitats d’ús de bol·lards són molt variades. Destaquen per un muntatge compacte i flexible i segons el model, es poden desplegar en tan sols 1,5 segons en cas d’emergència.

Un dels aspectes destacats dels bloquejos d’alta seguretat de Hörmann és la funció de cas d’emergència EFO (Emergency Fast Operation), que garanteix una resposta ràpida en situacions crítiques. Aquesta funció opcional desplega els bloquejos del pas, bol·lards i pinchaneumàtics en tan sols 1,5 segons, cosa que proporciona una obertura veloç i segura en cas d’emergència.

Per a més informació, fes clic aquí: