Hörmann és un fabricant reconegut de portes i sistemes d’entrada per a garatges residencials i comercials. Les portes de vianants laterals per a garatges són una opció convenient i funcional que permet als usuaris accedir al garatge sense haver d’obrir tota la porta del garatge.

Estan dissenyades per integrar-se perfectament a l’estructura de la porta del garatge i s’obren i es tanquen de forma independent de la porta principal del garatge. Proporcionen un accés fàcil i ràpid al garatge sense haver d’obrir la porta completa, cosa que és especialment útil quan només necessites ingressar o sortir a peu, sense haver d’utilitzar un vehicle.

Les portes de vianants laterals de Hörmann estan fabricades amb materials duradors i ofereixen una excel·lent qualitat de construcció i seguretat. Estan disponibles en una varietat de dissenys, estils i colors per adaptar-se a l’aspecte estètic de casa teva. A més, solen estar equipades amb panys de seguretat i sistemes de bloqueig per garantir la protecció de la teva propietat.

Són una solució pràctica per millorar la comoditat i l’accés al vostre garatge, a més d’oferir una aparença atractiva i estilitzada.

Per a més informació, feu clic al següent botó!