TurboLux, la porta ràpida amb màxima transparència i contrapesos, exhibida recentment a la Fira BAU de Munic, és ideal per a interior o exterior i és, sens dubte, un altre dels productes de gran qualitat que caracteritza Hörmann.

A més de disposar d’una velocitat d’obertura ràpida de 4,1 m/s, les fulles són molt resistents i en casos d’emergència s’obre i es tanca amb una cadena manual estàndard de 2.000 mm de llarg.

 

Silenciosa i efectiva

La porta ràpida TurboLux es pot dissenyar de forma transparent sense increment del preu. Això permet que entre més quantitat de llum diürna ia més, en brindar una visió més clara, evita accidents i brinda la possibilitat de treballar en contextos més lluminosos.

Gràcies als seus components, la TurboLux compta amb l’enorme avantatge de no patir pràcticament desgast, cosa que la converteix en un producte molt rendible.

Aquesta barreja d’alta velocitat, transparència i durabilitat les converteix en òptimes per als que necessiten donar-ne un ús eficient.

Automatisme de primera

Aquesta porta d’alta velocitat, dissenyada per tenir una llarga vida útil, va causar sensació a la Fira BAU. A més, està composta d’un fre electromagnètic, un prereductor coaxial i un motor de 1,8 kW de potència.

El model TurboLux S, de característiques similars a l’anterior, és de màxima transparència i compta amb una gran resistència a cops de 550 mm d’alçada. Com la TurboLux, ofereix una resistència a la càrrega de vent opcional Classe 4.

En optar per una TurboLux, els clients estaran davant d’un producte líder al mercat de portes i automatismes.

 

Rendible i segura

Dins dels panells laterals hi ha una reixeta de llum que controla la zona de tancament fins a 2.500 mm d’alçada ia més té una funció de parada suau que atura la porta quan detecta algun obstacle.

És una porta molt segura i elaborada a partir d’automatismes i elements elèctrics de màxima qualitat que, a més, estalvia energia. En aquest cas, gràcies a la reducció de pèrdues de ventilació i la reducció associada als costos.

Per si no n’hi hagués prou, la porta TurboLux és fàcil de muntar en interior o exterior perquè la seva unitat superior ve preassemblada. A l’hora d’instal·lar-se és convenient per a tot tipus d’espais, fins i tot reduïts, ja que els panells laterals estrets fan uns 250 mm.

En conclusió, la TurboLux de Hörmann està dissenyada amb la màxima qualitat perquè resisteixi el pas del temps, redueixi el cost energètic i brindi al mercat la millor opció a l’hora d’incorporar-la a diferents entorns de treball.

Per a més informació, feu clic al següent botó!