Les portes d’entrada Hörmann són una opció de qualitat per a aquells que busquen una porta de vianants segura i duradora. Hörmann, una empresa líder al mercat de les portes, ofereix una àmplia gamma per satisfer les necessitats de tots els clients.

TPS_010_461

La porta d’entrada Thermo 65 està dissenyada per oferir un alt grau d’aïllament tèrmic, cosa que significa que la seva llar estarà protegida del fred i de la calor. Està feta de un panell d’acer de 65mm de gruix i compta amb un marc de PVC reforçat amb acer. A més, està equipada amb un sistema de tancament d’alta qualitat per garantir la seguretat de casa seva.

Un altre model popular és el Thermo46. Aquesta porta està dissenyada amb un panell d’acer de 46mm i, igual que la Thermo 65, ofereix un alt grau d’aïllament tèrmic i està equipada amb un sistema de tancament d ́alta qualitat.

TP_010

Tots dos models de portes d’entrada Hörmann tenen un disseny modern i elegant que s’adapta perfectament a qualsevol tipus de llar i estan disponibles a diferents colors i acabats per satisfer.

A més de l’aïllament tèrmic i la seguretat, les portes d’entrada Hörmann també són fàcils d’usar i mantenir. Estan dissenyades per ser duradores i resistents a les inclemències del temps, el que significa que la seva porta dentrada es mantindrà en perfectes condicions durant anys.

Si està buscant una porta dentrada segura, duradora i fàcil d’usar, les portes de entrada Hörmann són una excel·lent opció.

Per a més informació, feu clic al següent botó!