Hörmann és una marca líder a la indústria de les portes i automatismes per a garatges residencials i comercials. Ofereixen una àmplia gamma d’automatismes per a portes de garatge que ofereixen comoditat, seguretat i eficiència energètica.
La gamma d’automatismes per a portes de garatge de Hörmann inclou solucions per a diferents tipus de portes, incloent portes basculants, seccionals, enrotllables i corredisses. Hi ha una solució adequada per a qualsevol tipus de porta de garatge.Hörmann es preocupa per l’eficiència energètica i la sostenibilitat. Els motors dels automatismes estan dissenyats per ser eficients en el consum d’energia, la qual cosa ajuda a reduir els costos i disminuir l’empremta de carboni. A més, Hörmann utilitza materials reciclables i processos de producció sostenibles a la fabricació dels seus productes.

L’automatisme més popular de la gamma de Hörmann és el SupraMatic, amb un motor potent i silenciós que s’adapta a una àmplia varietat de portes de garatge. El SupraMatic compta amb una tecnologia intel·ligent que detecta obstacles i s’atura automàticament
si es troba amb un, cosa que garanteix la seguretat dels usuaris i els seus vehicles. Gràcies al receptor Bluetooth de sèrie, també podeu gestionar la porta amb l’app BlueSecur de Hörmann. Així sempre tindrà a mà el seu obreportes al telèfon intel·ligent. L’automatisme per a portes de garatge SupraMatic assegura que el garatge estigui il·luminat de manera uniforme amb il·luminació LED de baix consum.

Un altre producte destacat és el Promatic, que és un motor per a portes de garatge enrotllables i seccionals de fins a 9 metres quadrats que estalvia energia i consumeix menys d’1 watt en mode d’stand-by. El Promatic és fàcil d’instal·lar i ofereix una relació qualitat-preu excel·lent. Als garatges sense connexió elèctrica també podreu gaudir dels avantatges d’un automatisme automàtic gràcies a ProMatic Akku.
Es pot carregar mitjançant una presa de corrent estàndard o de forma molt còmoda mitjançant un mòdul solar opcional.

A més dels automatismes per a portes de garatge, Hörmann també ofereix una àmplia gamma d’accessoris, com ara controls remots, interruptors de paret, sensors de pluja i vent, i sistemes d’il·luminació LED. Això permet als usuaris personalitzar i millorar encara més la seguretat i comoditat del seu garatge.

Per a més informació, feu clic al següent botó: