Hörmann compta amb més de 50 anys al sector de la construcció de portes de garatge i les portes Berry són la mostra de tots aquests anys d’experiència. Tot parla a favor de les portes: la qualitat, l’aspecte, el confort, la sofisticada tècnica i la seguretat. Les portes basculants Berry estan verificades i certificades segons les altes exigències de seguretat de la norma europea 13241-1.

Aquestes portes estan equipades amb un sistema d’obertura i tancament suau, el que significa que sobren i es tanquen amb facilitat i sense esforç. A més, les portes Berry són molt fàcils de mantenir, cosa que significa que no haurà de preocupar-se per reparacions costoses i manteniment en el futur. A més, tots els automatismes per a portes de garatge de Hörmann es poden connectar fàcilment en xarxa amb sistemes Smart Home externs, guanyant d’aquesta manera molta comoditat i adaptabilitat.

Un altre avantatge de les portes Berry de Hörmann és el seu excel·lent aïllament. Aquestes portes estan dissenyades amb una doble capa d’acer amb aïllament tèrmic, cosa que les fa més resistents al fred, la calor i el soroll. Això ajuda a mantenir la temperatura dins del seu garatge més estable i reduir la quantitat de soroll que s’escapa.

Disposen d’una gran varietat de models que garantiran que pugui trobar la porta ideal per a casa seva. Els models d’acer se subministren de sèrie en blanc trànsit, especialment assequible, així com en 7 colors preferencials econòmics al mateix preu i al voltant de 200 colors segons RAL (excepte els colors nacrats, fluorescents i metàl·lics). La porta de fusta massissa se subministra en pi flandes i Hemlock. A més, també comptem amb una oferta de portes de vianants laterals a joc per a gairebé tots els models. Així, les portes conformen una unitat harmoniosa.

Encara necessites més arguments?

  • Protecció íntegra gràcies als detalls intel·ligents
  • Llarga vida útil i seguretat òptima
  • Obertura i tancament fàcils
  • Segur gràcies a un bloqueig innovador
  • Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada
  • Perfectament adaptada
  • Còmoda consulta de la posició de la porta
  • Disseny guardonat

Per a més informació, feu clic al següent botó: