Amb l’automatisme per a porta PortaMatic de Hörmann, podreu obrir i tancar les portes interiors de fusta i acer amb gran facilitat i de manera automàtica amb un emissor manual o un polsador. Té limitacions de mobilitat o voleu augmentar el confort? Aquesta tècnica us facilitarà el dia a dia. L’automatisme de porta PortaMatic convenç no només per les moltes funcions i opcions d’ajust, sinó també per un consum de corrent mínim. A més, el PortaMatic és fins a un 25% més barat que altres automatismes de porta similars.

La Societat Alemanya de Gerontologia (GGT) ha comprovat i aprovat la PortaMatic com a únic accionament de porta fins ara. D’aquesta manera, es compleixen les expectatives de la generació 50 quant a confort, qualitat i estètica.

Automatimos para puertas

Per què són útils els automatismes?

  • Per a una vida adaptada a la seva edat: L’automatisme PortaMatic per a portes interiors li torna una gran part de la qualitat de vida, recolzant-se a les portes sense necessitar ajuda d’altres per desplaçar-se.
  • Viure amb comoditat: En el futur podrà portar una habitació a una altra safates plenes, caixes de begudes pesades o la seva compra sense grans esforços. Encara que no necessiteu l’automatisme de porta PortaMatic per motius de salut, estem segurs que mai més no voldrà perdre’s la comoditat.
  • Treballar sense obstacles: Avui dia, treballar sense barreres té un gran valor i en el futur cobrarà encara més importància. La gran seguretat per l’automatisme de baix consum d’energia fa de la PortaMatic un automatisme de porta ideal per a oficines, hospitals, laboratoris i consultes mèdiques.
  • Manejar les portes de forma higiènica: Amb l’automatisme per a porta PortaMatic de Hörmann, podreu obrir i tancar les portes interiors de fusta i acer amb gran facilitat i de manera automàtica amb un emissor manual o un polsador.
Automatimos para puertas

Necessites encara més motius?

  • Seguretat de funcionament de la porta
  • Sistema innovador via radiofreqüència
  • Muntatge simple, connexió senzilla
  • Funcions de confort òptiques i acústiques


Per a més informació, fes clic aquí: