Les portes seccionals laterals són la solució ideal per a les situacions de muntatge especials. A diferència de les portes basculants, seccionals i enrotllables de garatge, aquest tipus de porta no s’obre horitzontalment, sinó en sentit lateral. Això és un gran avantatge per mantenir clar l’espai del sostre del garatge. A més, els panells amb què està formada proporcionen un molt bon aïllament acústic i tèrmic, així com per una gran estabilitat de la fulla i un agradable moviment de recorregut.

Hi ha set models diferents de la porta, des d’acanalats, quarterons o dissenys exclusius amb vidre i aplics d’acer inoxidable. És totalment personalitzable segons els seus desitjos, podent triar entre fins a quatre acabats, els colors dels quals es poden adaptar per combinar amb l’aspecte de casa seva.

puertas garaje hormann

Perquè pugui gaudir de la nova porta durant molt de temps, les superfícies de les nostres portes estan protegides de manera òptima contra l’oxidació. El material galvanitzat al foc i una imprimació a base de polièster de gran qualitat a banda i banda fan que la pluja rellisqui en forma de gotes sense deixar rastre.

Necessites encara més motius?

  • Suavitat, silenci i exactitud
  • Fiabilitat
  • Comoditat
  • Seguretat
  • Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada
  • Adaptabilitat
  • Còmoda consulta de la posició de la porta
  • Disseny guardonat
  • Junta inferior contínua

 

Per a més informació, fes clic aquí: