L’automatisme de porta de garatge de Hörmann té sempre el pas lliure, ja que pot obrir tant la porta de garatge com la cancel·la d’entrada de manera ràpida, còmoda i segura des del propi vehicle amb l’emissor manual.

Amb el ràpid i còmode automatisme SupraMatic, l’econòmic ProMatic, així com el ProMatic Akku (l’automatisme per a garatges sense connexió elèctrica) Hörmann ofereix una innovadora tècnica d’automatismes.

A més, el sistema de radiofreqüència BiSecur certificat per Hörmann ve de sèrie en tots els automatismes de garatge. És compatible amb tots els automatismes, receptors via radiofreqüència i elements de comandament de Hörmann. Amb BiSecur, no sols pot controlar la porta de garatge, sinó també la porta d’entrada a habitatge de Hörmann, la cancel·la d’entrada o la il·luminació.

Si vols manejar la porta de garatge no només amb emissors manuals, polsadors codificats o lectors dactilars, sinó també amb un telèfon intel·ligent, pots utilitzar l’app BlueSecur de Hörmann.

Per què has de triar els automatismes per a portes de garatge de Hörmann?

  • Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada
  • Perfectament adaptada
  • Còmoda consulta de la posició de la porta
  • Maneig d’aplicació intel·ligent
  • Seguretat
  • Fiabilitat
  • Velocitat “torbo”
  • Certificats
 

Si vols saber més, pots posar-te en contacte amb nosaltres clicant en el següent botó.