Hörmann, líder europeu en portes i automatismes, s’ha compromès des de sempre a oferir productes i serveis de qualitat. Un d’ells són les portes d’acer i acer inoxidable STS/STU que presenten múltiples avantatges.

La combinació de la porta amb l’espai on s’instal·la és de vital importància. Aquest aspecte està més que resolt amb les portes d’acer i acer inoxidable, ja que s’ajusten perfectament mantenint una coherència estètica i combinant amb la resta de portes de diferents funcionalitats.

Elegància

Les portes d’acer i acer inoxidable STS/STU destaquen pel seu aspecte elegant a joc amb la porta, en totes les funcions i combinacions. D’altra banda, el gruix homogeni de la fulla de la porta de 62mm proporciona una idèntica qualitat de porta amb cada funció.

Acabats d’alta qualitat

Hörmann ofereix un ampli ventall d’acabats i colors en la majoria dels seus productes. Les portes d’acer i acer inoxidable no són una excepció. Per això, hi ha sis colors preferencials a elecció.

Aquest tipus de porta també es subministra com a porta d’acer inoxidable en V2A, 1.4301 amb gra de 240 K, en V2A opcional mategat en cercles i en V4A 1.4571 qualitats de l’acer inoxidable per a la seva aplicació en la indústria alimentària i farmacèutica.

El producte de Hörmann es caracteritza per la seva qualitat, seguretat funcional i la seva llarga vida útil. La companyia alemanya aposta per la tècnica més moderna de producció en fàbriques especialitzades.