Dins del seu ampli catàleg de productes i solucions, Hörmann compta amb les barreres mòbils OktaBlock certificades per estàndards internacionals i per la directiva tècnica de la policia alemanya de barreres anti embestides contra vehicles.

Uns anys després dels atemptats a Niza i Barcelona, el nostre país continua en estat d’alerta terrorista nivell 4 (sobre una escala de 5) i, per aquest motiu, molts municipis i administracions públiques continuen apostant i blindant els seus espais.

Amb els Oktablock, les vies d’accés i entrades als esdeveniments, zones públiques o privades permeten dotar de màxima seguretat a les persones que participen en qualsevol activitat.

Certificades també com a mòdul individual en proves d’impacte, categoria M30, la col·locació de barreres mòbils OktaBlock de Hörmann garanteix la possibilitat d’evacuació del públic a través de l’espai lliure entre elles.

No requereixen manteniment

Les avantatges d’aquestes barreres individuals destaquen davant de les dels seus competidors. Poden manipular-se fàcilment i de forma segura, i com ja vénen muntades, la seva col·locació és simple i esconsegueix ràpidament. A més, fer-ho no requereix coneixements especials.

Al estar dissenyades de forma compacta, resulta molt simple la seva logística: poden traslladar-se en carretons elevadors o camions amb facilitat i ocupant poc espai; no són inflamables i no requereixen manteniment ni supervisió abans o després dels esdeveniments.

Hörmann ofereix la facilitat de comprar-les o llogar-les, segons la necessitat i el pressupost disponible de cada municipi.