Les portes de les habitacions juguen un paper cada vegada més important en el disseny interior modern. Utilitzats deliberadament com a element de disseny, poden influir en la imatge general i en el caràcter d’una habitació tant com els mobles.  Hörmann ofereix des de fa anys, als arquitectes, constructors i reformistes, una àmplia gamma d’opcions per al disseny individual d’habitacions. Les innovacions actuals obren noves i emocionants opcions de disseny per a cada estil de decoració.

Disseny de porta modern amb el color de tendència grisa pols

Les portes de fusta en tons de gris són cada vegada més populars entre els constructors i reformistes. Hörmann amplia ara el seu ventall actual de portes de fusta amb el color de moda grisa pols, RAL 7037. I és que és un color que combina amb molts estils de decoració. 

El nou color està disponible per a portes de fusta en les versions Duradecor BaseLine, DesignLine Stripe 15 i DesignLine Steel/*Plain. A més, també està disponible en DesignLine Concepte en les superfícies ultramate i lli, així com en la superfície de pissarra, exclusivament disponibles en Hörmann.

Portes individuals amb bonics tocs de color

Les vores de les fulles de les portes i les aplicacions de colors (les anomenades tires de pilastra) també es poden usar per a establir accents individuals en els interiors de la vista moderna. El cant robust 4Protect per a portes de fusta amb superfície Duradecor, ara també es pot subministrar en una versió de contrast de color com a cant de contrast, és a dir, la fulla i el seu cant en dos colors diferents.

Al mateix temps, la vora 4Protect garanteix un acabat de vora estètica i resistent i fa que les portes de les habitacions siguin menys sensibles al desgast diari. El nou rivet de contrast 4Protect es pot dissenyar en els colors topo, antracita, blanc i gris clar i, més recentment, negre i grisa pols.

L’idil·li del negre en la llar moderna

El color negre ha conquistat l’interior de la llar moderna com cap altre color l’ha fet. Per això, la manilla Línia Planar amb roseta enrasada ara també està disponible en negra atzabeja. La roseta enrasada també es pot combinar amb tiradors de les sèries Karee o Línia. 

Com a complement harmoniós, Hörmann ofereix una frontissa europea oculta en l’edició black.edition per a portes de fusta enrasades. Amb altres elements de l’edició black.edition, com a ferratges o panys negres, es crea una estètica òptima a joc.

Portes de vidre estil Loft

L’aspecte industrial modern no és només una nova tendència de decoració per a mobles, llums i decoració. Les noves portes de cristall de Hörmann i les portes amb tall de llum en el popular estil industrial transmeten el típic ambient de loft i posen accents elegants per al disseny interior modern amb línies negres longitudinals i transversals de 7 mm d’ample. En dissenyar les portes, es pot triar entre dues variants: Disseny Loft 1-5 (esquerra) amb quatre tires i cinc camps i Disseny Loft 2-5 (dreta) amb un total de 10 camps, dos un al costat de l’altre i cinc en un damunt de l’altre.

Totes dues variants estan disponibles com a portes batents i corredisses i en envidrament transparent i blanc transparent. Els tiradors i els ferratges de la black.edition subratllen els detalls en negre de les portes.

Els productes Hörmann convencen per la seva durabilitat i alta funcionalitat. Les solucions que s’han coordinat acuradament fan que la teva llar sigui més bonic, més segur i més confortable.