Si el que està buscant és crear un ambient harmoniós, amb molta llum i espais diàfans, la porta Loft és la millor opció. El disseny minimalista i elegant d’acer i cristall garanteix un aspecte modern i es pot combinar amb diferents estils de decoració.

La combinació de cristall i acer permet obrir i separar espais amb portes Loft de Hörmann. També garanteixen la incidència natural de la llum i la màxima transparència. Les línies clares de les portes aporten estructura i permeten una divisió harmoniosa de l’espai.

Disseny individual de portes Loft

El gran envidrament de les portes es compon de vidre laminat de seguretat de 6 mm, la qual cosa es pot dissenyar com a envidrament transparent de sèrie i, si es desitja, amb una làmina mat. Amb la seva vista de perfil estret de només 76 mm per a portes i 20 mm per a envidrament fix, els perfils d’acer de qualitat creen un disseny clar en un estil industrial modern. En el cas dels travessers de cristall, pot triar entre llistons angulars o fins i tot llistons Slim minimalista. Si busca un estil clàssic, elegant i particularment estret li recomanem els primers, en canvi si busca un toc distintiu s’ha de decantar pels segons ja que mitjançant unions roscadas visibles, ressalten l’estil industrial de manera clara.

I per si no fos prou , en la versió estàndard, les portes s’executen en negre intens mat RAL 9005. A més, pot triar entre altres cinc colors preferencials.

Construcció a mesura

Les portes Loft de Hörmann estan disponibles en diferents grandàries, adaptats als seus desitjos individuals i requisits d’espai. Cada porta Loft es confecciona especialment per a vostè. Un element pot tenir fins a 5000 mm d’ample i 4000 mm d’alt, per la qual cosa les portes també són adequades per a grans buits i passadissos. No obstant això, també es disposa dels elements més petits, que es poden combinar de manera flexible i elegant.

Pot seleccionar entre portes d’una fulla i dues fulles i mampares de cristall i equipar-les amb fixos laterals i envidraments superiors addicionals en funció del que estigui buscant.

Avantatges competitius de les portes Loft

  • Disseny modern en estil industrial
  • Màxima transparència i incidència de llum
  • Disposició clara de l’espai
  • Disseny segons desitjos individuals
  • Gran envidrament amb perfils d’acer de qualitat
  • Junquillos molt estrets
  • Elements flexibles i grandàries fins a 5 x 4 metres
  • Disponible en molts colors
  • Àmplia selecció de tiradors i barres de tirador
  • Coordinat amb black.edition de Hörmann per a portes d’interior i portes d’entrada a habitatge

 

Si necessita més informació, no dubti a contactar amb nosaltres fent clic aquí: