Control centralitzat dels seus automatismes per a portes

Amb el Central Smart Home de Hörmann homee, pot controlar els seus automatismes per a portes de manera còmoda mitjançant una aplicació o control per veu, des de qualsevol lloc del món i durant les 24 hores del dia. A més, el Hörmann homee és compatible amb altres sistemes Smart Home i pot ampliar-se amb altres tecnologies sense fils perquè no sols pugui controlar les seves portes amb un únic sistema, sinó també altres dispositius de la seva casa, com la calefacció o la il·luminació.


El cub bàsic de color blanc, el Brain Cube de Hörmann homee, és la unitat central del sistema i està equipat amb la seva pròpia connexió WLAN i el sistema de radiofreqüència certificat BiSecur de Hörmann. D’aquesta manera, és possible controlar per radiofreqüència els automatismes per a portes de Hörmann i altres dispositius, així com controlar el seu estat. Compte de sèrie amb la seva pròpia connexió WLAN amb funció astronòmica per a la previsió meteorològica, així com una funció d’hora i calendari. La tecnologia sense fil BiSecur de Hörmann, que també ve integrada de sèrie, permet un control i consulta segura dels automatismes per a portes Hörmann i altres dispositius connectats al sistema a través de receptors via radiofreqüència BiSecur.

Control fàcil i senzill a través d'un telèfon intel·ligent o tauleta

Es controla amb l’aplicació gratuïta Hörmann homee en un telèfon intel·ligent o tauleta (per a iOS i Android) o amb l’aplicació web en un PC. També existeix la possibilitat de control per veu a través de Amazon Alexa, Google Assistant i Apple Siri. Pot decidir de forma personalitzada si desitja utilitzar Hörmann homee amb totes les funcions en la xarxa elèctrica pública o com a sistema tancat dins de la seva xarxa domèstica.

homee_Hörmann

Per què utilitzar Hörman Homee?

  • Sistema Smart Home «Made in Germany»
  • Emmagatzematge de dades local sense el núvol
  • Instal·lació i maneig senzills mitjançant l’aplicació o control per veu
  • Sistema de radiofreqüència BiSecur de Hörmann certificat i altament segur
  • Control en qualsevol moment, lloc de portes i altres dispositius
  • Compatible amb altres sistemes Smart Home i tecnologies sense fils
  • Un sistema que inclou una aplicació per a controlar diversos dispositius de diferents fabricants

 

El Central Smart Home de Hörmann homee fa que la seva llar sigui còmoda, segur i sostenible.

Si vol saber més informació, no dubti a contactar amb nosaltres fent clic sobre el següent botó: