Disseny senzill i enginyós

Les portes i reixes enrotllables de Hörmann destaquen pel seu preu econòmic, la seguretat que proporcionen i el robustes i contundents que són. Aquestes, construïdes amb pocs components, estan disponibles en dos materials: acer i acer inoxidable.

A penes ocupen espai per sobre del buit. S’enrotllen de manera compacta darrere de la llinda. Als costats i en la zona del sostre no es perd res de la valuosa superfície útil en la nau.

Líders en el sector

L’alta especialització en la construcció de portes i reixes enrotllables de Hörmann supera amb molt els estàndards habituals. L’aplicació de solucions especials forma part del negoci quotidià per al nostre equip competent.

La reixa enrotllable RollMatic resulta perfecta gràcies a la seva estructura compacta amb màxim 335 de llinda necessària o profunditat de muntatge, especialment per a tancaments de botigues petites i estretes.

Les portes de descàrrega, en canvi, ocupen una gran part de la part exterior de l’edifici. D’aquesta manera s’aconsegueix un gran potencial d’estalvi energètic.

Puertas-y-rejas-enrollables-Hörmann

Punts forts del producte

  • Innovadora tècnica en molls de tracció: gràcies a la tècnica de molls de tracció és més fàcil obrir i tancar la porta de manera manual, a més de menys força. A les portes i reixes enrotllables amb automatisme opcional, la tècnica de molls de tracció cuida la mecànica de la porta i la tècnica d’automatisme per a així no danyar el mecanisme.
  • Gran seguretat sense sensors en la persiana: les portes i reixes enrotllables combinades amb automatismes convencen per la seva seguretat en obrir i tancar. Gràcies a la limitació de la força, en la majoria de variants no es requereix la instal·lació d’una protecció contra accidents.
  • Obertura ràpida, suau i segura de la porta: amb el paquet d’equipament opcional que inclou l’automatisme per a la porta enrotllable pot millorar els processos i reduir la pèrdua de calor. La porta s’obre gairebé tan ràpid com una porta d’obertura ràpida, i gràcies al mecanisme de porta d’arrencada i parada suaus, la porta sempre es mou amb molta cura.
  • Detalls per a una llarga vida útil: Compten amb un disseny avançat amb dispositiu d’entrada i ganxos antitempesta, perquè no es danyin en cas d’un mal temporal. El dispositiu d’entrada de la porta enrotllable redueix el desgast en la persiana de manera eficaç. Els ganxos antitempesta en les persianes de la porta enrotllable protegeixen la porta.

 

Si vol saber més informació, no dubti a contactar amb nosaltres fent clic sobre el següent botó: