Les portes enrotllables i les portes enrotllables amb guies al sostre RollMatic obren de forma vertical i no requereixen molt espai en el garatge. Gràcies a aquest principi constructiu proporcionen el màxim espai, tant a l’interior com davant del garatge. En el muntatge no influeix la forma del buit del garatge: rectangular, bisellat, amb arc circular de mig punt.

Dues grans opcions pel seu pàrquing

La primera opció és la porta enrotllable RollMatic inclou molts detalls innovadors amb un solo objectiu: oferir la màxima seguretat i confort. Aquest concepte abasta tots els aspectes del producte, des del seu muntatge senzill fins a les patents de seguretat desenvolupades per complet, com un fil conductor.

La nostra porta de garatge enrotllable compacta RollMatic és la millor opció si l’àrea del sostre en el garatge ha de quedar lliure i tampoc hi ha espai per a guardar una fulla de porta en el lateral

La segona opció és la porta enrotllable amb guies al sostre RollMatic que estalvia espai és ideal per a reformes. El disseny estret de la porta enrotllable amb guies al sostre facilita el muntatge fins i tot en els espais més reduïts del garatge. Gràcies a la seva estructura compacta, la porta requereix únicament una llinda de 60 mm.

L’automatisme de sèrie ProMatic pot muntar-se en el carril-guia dret o esquerre, a elecció, i no requereix una llinda necessària addicional.

Punts a favor de les portes de garatge Rollmatic de Hörmann

  • Compensació de pes fiable.
  • Desconnexió automàtica segura.
  • Porta enrotllable compacta.
  • Porta enrotllable amb guies al sostre que estalvia espai.
  • Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada.
  • Perfectament adaptada.
  • Còmoda consulta de la posició de la porta.
  • Disseny guardonat.

 

Si necessita més informació, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.