Les portes Loft atreuen totes les mirades i, amb la seva elegància minimalista, creen una sensació especial d’espai, adaptada a les tendències actuals. S’utilitzen en projectes de nova construcció i reforma en apartaments, així com en cases unifamiliars i bifamiliars.

Les nostres portes Loft es poden dissenyar individualment i complir els seus desitjos personals. Això converteix cada espai en un punt culminant i, en combinació amb el seu mobiliari, crea un aspecte modern i atemporal en un modern estil industrial.

 

Disseny individual de portes loft

Les portes Loft de Hörmann constitueixen l’harmonia perfecta entre cristall i acer. Aquesta connexió garanteix un disseny modern i elegant. El gran envidrament de les portes es compon de vidre laminat de seguretat de 6 mm, la qual cosa es pot dissenyar com a envidrament transparent de sèrie i, si es desitja, amb una làmina mat. Amb la seva vista de perfil estret de només 76 mm per a portes i 20 mm per a envidrament fix, els perfils d’acer de qualitat creen un disseny clar en un estil industrial modern. En el cas dels travessers de cristall, pot triar entre llistons angulars o fins i tot llistons Slim minimalista.

portes-loft-hörmann

Decideixi la seva mesura

Les portes Loft de Hörmann estan disponibles en diferents grandàries, adaptats als seus desitjos individuals i requisits d’espai. Cada porta Loft es confecciona especialment per a vostè. Un element pot tenir fins a 5000 mm d’ample i 4000 mm d’alt, per la qual cosa les portes també són adequades per a grans vacus i passadissos. No obstant això, també es disposa dels elements més petits, que es poden combinar de manera flexible i elegant.

Pot seleccionar entre portes d’una fulla i dues fulles i mampares de cristall i equipar-les amb fleixos laterals i envidraments superiors addicionals en funció dels seus desitjos.

Encara no sap per què comprar-les?

✓ Disseny modern en estil industrial

✓ Màxima transparència i incidència de llum

✓ Disposició clara de l’espai

✓ Disseny segons desitjos individuals

✓ Gran envidrament amb perfils d’acer de qualitat

✓ Llistons molt estrets

✓ Elements flexibles i grandàries fins a 5 x 4 metres

✓ Disponible en molts colors

✓ Àmplia selecció de tiradors i barres de tirador

✓ Coordinat amb black.edition de Hörmann per a portes d’interior i portes d’entrada a habitatge

Si necessita més informació no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.