Si el que vostè busca és comoditat i qualitat en el mateix producte, no ha de dubtar en l’automatisme per a porta PortaMatic de Hörmann. D’aquesta manera, podrà obrir i tancar les seves portes interiors de fusta i acer amb gran facilitat i de manera automàtica amb un emissor manual o un polsador.

Aquest producte li facilitarà el dia a dia. L’automatisme de porta PortaMatic convenç no sols per les seves moltes funcions i opcions d’ajust, sinó també per un consum de corrent mínim. A més, el PortaMatic és fins a un 25% més barat que altres automatismes de porta similars.

La Societat Alemanya de Gerontologia (GGT) ha comprovat i aprovat la PortaMatic com a únic accionament de porta fins al moment. D’aquesta manera, es compleixen les expectatives de la generació 50 quant al confort, la qualitat i l’estètica.

Per a un habitatge que s'adapti a la seva edat

Els automatismes de portes interiors de Hörmann s’adapten a la seva edat i a les seves limitacions físiques. D’aquesta manera, podrà deixar de fer moviments molt forçats i prevenir el risc de lesions.

automatismes-per-portes-interiors-hormann-eda

Viure amb comoditat

Amb els automatismes de portes interiors de Hörmann podrà portar d’una habitació a una altra safates plenes, caixes pesades o la seva compra sense grans esforços. Encara que no necessiti l’automatisme per la seva edat o motius de salut, estem segurs que per la seva comoditat no se’l voldrà perdre.

Treballar sense obstacles

A més, avui dia, treballar sense obstacles té un gran valor i en el futur cobrarà encara més importància. La gran seguretat per l’automatisme de baix consum d’energia fa del PortaMatic un automatisme de porta ideal per a oficines, hospitals, laboratoris i consultes mèdiques. (per a grups d’usuaris determinats, com per exemple persones majors o vulnerables, així com nens petits, s’ha de comprovar la instal·lació de l’automatisme en casos específics).

Manejar les portes de manera higiènica

automatismes-per-portes-interiors-hormann-higiene

Amb l’automatisme per a porta PortaMatic de Hörmann, podrà obrir i tancar les seves portes interiors de fusta i acer amb gran facilitat i de manera automàtica amb un emissor manual o un polsador. D’aquesta manera, es podran reduir els riscos exposats per contagi de virus o malalties.

Per què has de triar els automatismes per a portes interiors de Hörmann?

Perquè és un producte segur per a funcionament de la seva porta, amb un sistema innovador de radiofreqüència, amb un muntatge simple amb connexió senzilla i amb funcions de confort, òptiques i acústiques.