Si vol que la seva cancel·la sigui més còmoda no dubti a decantar-se per un automatisme remot. Amb el Gateway opcional de Hörmann podrà manejar còmodament els seus automatismes per a portes de garatge i cancel·les, la seva porta d’entrada Hörmann i altres dispositius des del seu smartphone o tauleta. A més, podrà modificar-se la posició de la porta dels seus automatismes per a portes de garatge i cancel·les, així com indicar l’estat de bloqueig de la seva porta d’entrada quan no estigui a casa.

Automatisme per a portes batents RotaMatic.

Amb el seu esvelt disseny modern, l’automatisme per a portes batents RotaMatic de Hörmann està perfectament adaptat a la seva atractiva porta batent. Tan exemplar com el seu aspecte, són també les seves funcions i característiques de seguretat el que fan d’aquest producte una meravella. No haurà de prescindir del confort d’un automatisme encara que no tingui cap connexió a la xarxa elèctrica. L’automatisme RotaMatic Akku ho fa possible.

Automatisme per a portes batents VersaMatic

L’automatisme per a portes batents VersaMatic amb quadre de maniobra integrat és la solució per a situacions de muntatge inusuals. És apropiat, per exemple, per al seu muntatge en pilars de porta molt profunds; la posició de muntatge també pot seleccionar-se de manera variable i adaptar-se així perfectament a cada situació. 

Un altre punt a favor, és la no necessitat de muntar cap quadre de maniobra per separat, la qual cosa estalvia espai i temps. A més, el VersaMatic convenç per la seva tècnica provada: es pot regular la velocitat de manera individual, de manera que s’obté un moviment de porta uniforme en totes les grandàries de porta. 

L’automatisme VersaMatic és tan flexible com ho són les seves possibilitats d’alimentació de corrent. Si no té una connexió a la porta pot instal·lar l’acumulador solar independent VersaMatic, per a l’òptim funcionament. 

automatisme-versa-matic

Automatisme per a cancel·les Corredisses de LineaMatic

Una de les característiques destacades de l’automatisme per a cancel·les corredisses LineaMatic de Hörmann són la seva carcasses compactes ajustables en l’alt d’aliatge injectat de zinc i material sintètic reforçat amb fibres de vidre, i la seva fiabilitat electrònica.

Automatisme per a portes corredisses STA400

automatisme-puerta-corredera-sta-400

L’automatisme per a porta corredissa STA 400 està dissenyat especialment per a portes grans. El quadre de maniobra a joc B 460 FU garanteix una arrencada exacta i una parada suau per a la millor comoditat i ús possible.

Per què has de triar els autismes per a cancel·les de Hörmann?

Perquè és un producte segur, fiable, robust, perfectament adaptat per la seva llar, amb un disseny guardonat amb un Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat. A més compten amb la certificació d’instituts de proves independents segons la norma DIN EN 13241-1 per a les grandàries i les situacions de muntatge habituals.