La porta perfecta per cada habitació. Sensació de confort garantida.

Ja es tracti d’un edifici de nova construcció o una reforma, les portes de Hörmann són ideals per a aconseguir la sensació de seguretat perfecta a cada zona de la seva casa, sigui la zona que sigui. Les portes d’acer d’alta qualitat s’encarreguen del seu benestar a la llar.

En aquest article descobriràs tots els avantatges i funcions de les nostres portes d’acer.

Porta de seguretat KSI Thermo 46: Major seguretat i aïllament tèrmic

La porta de seguretat KSI Thermo46 captiva amb els seus nombrosos avantatges: fulla amb trencament de pont tèrmic ofereix el millor aïllament tèrmic i compte, a més, amb un equipament de seguretat anti-intrusió RC 2.

Aquesta porta exterior és ideal per a soterranis, edificis annexos calefactats i garatges amb accés a l’habitatge.

Porta de seguretat KSI 40: Classe i seguretat en un mateix model.

Les entrades a soterranis, edificis secundaris o garatges sovint estan equipades amb portes velles que es poden forçar en pocs segons. I no s’oblidi, una vegada oberta la porta del soterrani, és fàcil accedir a tota la casa.

Per aquest motiu, li recomanem per a aquests sectors de la casa la porta de seguretat KSI 40 amb l’equipament de seguretat de sèrie. D’aquesta manera, podrà estar tranquil quan estigui a casa i quan no ho estigui, també.

Model exterior per a soterranis, edificis secundaris sense calefactar i garatges individuals.

Porta d’ús general MZ Thermo46 i MZThermo65: Porta interior i exterior econòmica i estable.

Des de fa més de quatre dècades és la porta per excel·lència d’ús general a l’interior i exterior, gràcies a la seva estabilitat i resistència a l’ús i a les influències ambientals.

La porta MZ està disponible en versió d’una o dues fulles i, sota consulta, amb envidrament.

Porta interior i exterior per a edificis annexos sense calefactar, habitacions d’eines i magatzems.

Porta Tallafoc H8-5: La porta per al quart de la calefacció més venuda a Europa

La porta tallafoc H8-5 ofereix des de fa desenes d’anys un màxim en seguretat per les habitacions de la calefacció i del dipòsit de fuel. Aquesta porta interior és el millor exemple de la gran competència de Hörmann en protecció ignífuga que posem a la seva disposició.

Porta multifuncional H3D: La porta funcional del garatge a l’habitatge

A causa del perill d’incendi, la Llei prescriu l’ús d’una porta tallafoc per al pas entre el garatge i la casa. La porta multifunció H3D és la millor elecció per a aquest sector tan sensible.

Aquesta versió estanca al fum per a impedir el pas dels possibles gasos de fuita i insonoritzant per atenuar el soroll en arrencar i per a protegir la seva família de convidats no desitjats amb el paquet de seguretat del sistema WK 2 antiintrusió certificat.

I si fos poc, és una porta interior ideal per al pas entre el garatge i l’habitatge.

Porta d’interior ZK: Resistent i econòmica

Des de fa molts anys les portes ZK s’han provat com a portes robustes per a totes les habitacions, des del soterrani fins a la golfa. La porta ZK manté la seva forma i, gràcies al seu resistent acabat d’alta qualitat, és insensible a les taques i fàcil de netejar.

Porta interior per a soterranis, habitacions de la casa i accés a golfes no habitables.