Les portes d’entrada de Hörman Thermo65 i Thermo46 vetllen pel benestar de les persones pel seu bon valor d’aïllament tèrmic, la seva construcció d’alta qualitat, un equipament de seguretat fiable, una àmplia gamma de dissenys i una atractiva relació de qualitat-preu.

Thermo 65 y Thermo 45, alta qualitat a un preu raonable. 

  • Thermo65: La millor opció per a una càlida benvinguda. Si el que desitja és l’entrada del seu habitatge amb una porta atractiva i de gran qualitat, aquest model és l’opció ideal per a vostè. 

La fulla de porta d’acer de 65mm de gruix en tota la superfície amb farciment d’escuma rígida PU i el perfil de fulla interior de material compost s’encarreguen que el fred es quedi fora. I per si no fos prou, compta amb un valor UD de fins a 0,87 W/(m²·K), que permeten un gran aïllament tèrmic.  

Les portes venen equipades de sèrie amb un pany de seguretat quíntuple, perquè pugui sentir-se relaxat i segur. Els models Thermo65 se subministren amb l’equipament de seguretat RC 2 de manera opcional, per a una sensació fins i tot més agradable en la seva pròpia llar.  

Triï la seva porta ideal d’entre 13 atractius models, 16 colors preferencials i 5  decorats Decograin. 

  • Thermo46: Si vol convertir la seva entrada en un punt d’atracció, la Thermo46 és perfecta per a vostè. Aquest model ofereix tots els elements que conformen una porta d’entrada de qualitat. Amb uns valors UD de fins a 1,1 W/(m²·K), aquestes portes aconsegueixen uns bons valors d’aïllament tèrmic

A part, gràcies al pany de seguretat quíntuple de sèrie, les portes d’entrada també porten l’equipament ideal en matèries de seguretat per a poder estar completament tranquil. També, igual que el model anterior es pot subministrar de manera opcional l’equipament de seguretat RC 2. 

Triï la seva porta ideal d’entre 13 atractius models, 16 colors preferencials i 5 decorats Decograin. 

I si encara es pregunta per què triar una porta d’entrada Hörmann aquí té 5 arguments sòlids: Fulla sense perfil de fulla visible, alt aïllament tècnic, bloquejo antiintrusió i finalment envidrament segur. 

No dubtis més i contacta amb nosaltres per a més informació.Porta d'entradas Hormann