Les portes d’obertura ràpida de Hörmann i Serman Port s’utilitzen tant a l’interior com en l’exterior. La gamma de Hörmann disposa de portes d’obertura vertical i horitzontal, en combinació amb portes seccionals i enrotllables.

Ja saps per què has de triar les nostres portes d’obertura ràpida?

  • Seguretat de sèrie: La reixeta fotoelèctrica de seguretat integrada en els fixos laterals supervisa els nivells de tancament de la fulla fins a una altura de 2500 mm. Amb la reixeta fotoelèctrica de seguretat es compleix amb els requisits de seguretat, d’acord amb DIN EN 13241-1.
  • Processos optimitzats: El quadre de maniobra de conversió de freqüència descarrega tota la mecànica de la porta, i garanteix un silenciós moviment de porta pràcticament lliure de desgast.
  • Aïllament tèrmic eficient: Els panells sandvitx galvanitzats al foc amb un farciment d’escuma PU dura ofereixen un aïllament tèrmic particularment alt. Les portes se subministren de sèrie en alumini blanc (RAL 9006).
  • Visió clara i duradora: L’envidrament Duratec garanteix la major resistència al ratllat fins i tot en cas d’un ús durador en ambients industrials.
  • Smart Control: Amb SmartControl podem dur a terme una anàlisi tècnica del seu quadre de maniobra de portes d’obertura ràpida en qualsevol moment. A través d’una plataforma en línia, podem accedir a la informació més important en temps real amb missatges d’error i amb freqüència corregir els errors de manera ràpida.
 

Si vols saber més sobre les portes d’obertura ràpida, posa’t en contacte amb nosaltres prement en el següent botó.