Les portes seccionals de Hörmann, proveïdor oficial de Serman Port, destaquen per la seva obertura vertical, proporcionant un major espai lliure davant i darrere de la porta. El mecanisme aconsegueix en el desplaçament dels panells de manera plana sota el sostre, verticalment sobre el buit o seguint la teulada.

A més, convencen per la seva àmplia gamma única, el seu disseny de porta superior i la seva seguretat certificada. D’altra banda, la seva reduïda profunditat lliure és especialment avantatjosa per a naus amb cúpules transparents, teulades i façanes envidrades.

Per què has de triar les portes seccionals industrials de Serman Port i Hörmann?

  • Visió clara i duradora: Màxima resistència al ratllat. Les portes amb envidrament de material sintètic DURATEC resisteixen fins i tot en cas d’un ús durador en ambients industrials.
  • Aïllament tèrmic eficient: Ús imprescindible de portes ben aïllades en naus calefactades.
  • Solucions pràctiques: La porta per als vianants incorporada facilita el trànsit de persones amb un llindar d’acer inoxidable extraplano.
  • Control de la porta sense necessitat de contacte: Les portes seccionales industrials de Hörmann amb automatismes WA 400 i ITO 400 estan equipades de sèrie amb una protecció contra accidents amb sensors òptics.


Si vols saber més sobre les nostres portes seccionals industrials, fes clic en el següent botó.