Serman Port, distribuïdor oficial de Hörmann, et porta els millors automatismes del mercat. Actualment, disposem de tres tipus d’automatismes: per a portes de garatge, per a portes d’interior i per a cancel·les

Gràcies als automatismes per a portes de garatge, podràs accedir al garatge amb només un botó. Por altra banda, els automatismes per a cancel·les ofereixen obertura i tancament automàtic per a les portes giratòries i corredisses. A més,Hörmann t’ofereix el sistema perfecament sintonitzat, format per la porta de garatge, un automatisme per a portes de garatge i automatisme per a cancel·les.

Per últim, amb l’automatisme de porta PortaMatic de Hörmann, les portes interiors funcionen amb gran facilitat i de forma automàtica amb un emissor manual o un pulsador.

Per què escollir els automatismes de Hörmann?

  • Qualitat de marca alemanya: Els productes de Hörmann es desenvolupen i es produeixen en fàbriques altament especialitzades.
  • Productes per a moltes generacions: Mitjançant proves de llarga durada en condicions reals s’aconsegueixen productes perfeccionats que es poden fabricar en sèrie amb la qualitat de Hörmann.
  • Amb vista al futur: Hörmann vol donar un bon exemple. Per aquest motiu, a dia d’avui l’empresa cobreix el 100 % del seu consum energètic amb energia verda. 
 

Si vols saber més sobre els nostres automatismes, fes clic al següent botó.