Serman Port, distribuïdor oficial de Hörmann, líder europeu en portes i automatismes, et presenta les portes de garatge RollMatic.

Les portes enrotllables i les portes enrotllables amb guies al sostre RollMatic obren verticalment i no requereixen de molt d’espai al garatge. L’obertura vertical de la porta proporciona el màxim espai, tant a l’interior com davant del garatge.

Existeixen dos tipus de portes de garatge RollMatic:

  • Porta enrotllable RollMatic: Màxima seguretat i confort, gràcies als seus detalls innovadors. L’automatisme de sèrie està disposat fora del revestiment de l’eix d’enrotllament per a facilitar els treballs de manteniment.
  • Porta enrotllable amb guies al sostre RollMatic OD: Ideal per a reformes gràcies al seu estalvi d’espai. L’automatisme de sèrie ProMatic pot muntar-se en el carril-guia dret o esquerre, a elecció, i no requereix una llinda necessària addicional. A més, amb l’automatisme SupraMatic la porta obre amb una major rapidesa.
 

Ja saps per què has de triar les portes de garatge RollMatic de Hörmann? Et detallem algun dels seus principals avantatges:

 

  • Compensació de pes fiable.
  • Desconnexió automàtica segura.
  • Porta enrotllable compacta.
  • Porta enrotllable amb guies al sostre que estalvia espai.
  • Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada.
  • Perfectament adaptada.
  • Còmoda consulta de la posició de la porta.
  • Disseny guardonat.
 

Si desitges saber més o vols demanar un pressupost, prem en el següent botó.