Hörmann, líder europeu en la fabricació de portes i automatismes i proveïdor oficial de Serman Port, ofereix una nova manera de manejar els seus automatismes per a portes, mitjançant una aplicació o per control de veu. Hörmann homee consisteix en un control remot que permet revisar les portes de la seva llar des de qualsevol lloc del món i durant les 24 hores del dia.

Compatible amb altres sistemes Smart Home 

El Hörmann homee és totalment compatible amb altres sistemes i pot ampliar-se amb diferents tecnologies sense fils perquè no sols pugui controlar les seves portes amb un únic sistema, sinó també altres dispositius de la seva casa, com la calefacció o la il·luminació.

Maneig senzill amb un telèfon intel·ligent o tauleta

Gràcies a l’aplicació gratuïta Hörmann homee, en un telèfon intel·ligent o tauleta (per a iOS i Android) o amb l’aplicació web en un PC, serà molt senzill manejar el Central Smart Home. A més, també s’ofereix la possibilitat de control per veu a través de Amazon Alexa, Google Assistant i Apple Siri.

Així mateix, es pot decidir de forma personalitzada si s’utilitza Hörmann homee amb totes les funcions en xarxa elèctrica pública o com a sistema tancat dins de la seva xarxa domèstica.

Per a una llar còmoda, segur i sostenible 

Smart Home farà la vida més fàcil a aquells que decideixin utilitzar-lo. De la mateixa manera, mitjançant cubs addicionals, pot ampliar-se el sistema amb altres tecnologies sense fils com ZigBee, Z-Wave i EnOcean. Amb la interconnectivitat d’una àmplia varietat de dispositius de diferents fabricadors i sistemes Smart Home, Hörmann homee fa que la seva llar sigui el més còmode, segur i sostenible possible.

El Central Smart Home pot controlar totes les portes, càmeres, sistemes d’alarma, detectors de fum i de moviment, la il·luminació i molt més, tot adaptat a les necessitats de cada usuari amb un únic sistema i aplicació. 

Configura els homeegrams 

Finalment, configuri escenaris específics, els anomenats homeegrams. En sortir del treball, per exemple, arriba a casa completament relaxat, mentre s’obre la porta d’entrada i la porta de garatge, s’encén la il·luminació exterior i la porta d’entrada a habitatge es bloqueja automàticament quan es tanca la porta.

Hörmann treballa incansablement per a fer el dia a dia més fàcil, còmode i segur. El nou sistema Hörmann homee permetrà controlar la seva casa com mai abans ho havia fet.

Si vols saber més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.