Serman Port, distribuïdor oficial de Hörmann, presenta la cortina tèxtil tallafocs FlexFire, ideal per al sector industrial i la construcció d’edificis públics.

Protecció fiable contra incendis

En cas d’incendi, les grans obertures es poden tancar en pocs segons per a impedir que el foc es propagui a les zones adjacents de l’edifici. L’ús de la cortina tallafoc està especialment recomanat per a hotels, edificis públics, oficines o grans magatzems.

De la mateixa manera, la persiana tallafoc FlexFire de Hörmann ésespecialment adequada per a situacions de muntatge amb espai limitat, ja que ocupa menys espai en comparació amb les portes.

Classe de resistència al foc fins a E120

La cortina tallafoc de Hörmann FlexFire disposa d’un teixit de filament de vidre reforçat amb filferro V4A i està disponible en les classes de resistència al foc E30, E60, E90 i E120, en funció dels requisits de protecció contra incendis. Cal tenir en compte que la persiana tallafoc, per exemple en forma de tancament del recinte E120, pot resistir un incendi de fins a 120 minuts.


D’altra banda, la persiana tallafoc està disponible en dimensions de fins a 5×5 metres.

Funcionament de la cortina tallafocs de Hörmann

Si es forma fum en cas d’incendi, la persiana tallafoc FlexFire es tanca automàticament en només 6 segons per metre. La cortina tèxtil tallafocs es controla amb l’ajuda de la unitat de control estàndard FSA-*FLEXControl.

En combinació amb detectors d’incendis òptics o tèrmics que controlen la zona de la porta, es compleix amb els requisits d’EN 14637. A més, és possible una connexió a una central d’alarma d’incendis local en el control.

D’altra banda, la cortina tallafocs FlexFire de Hörmann té una cortina de 0,5 mil·límetres de gruix i carrils-guia estrets, la qual cosa permet integrar la protecció tèxtil per a incendis de manera discreta en l’edifici.

En conclusió, la cortina tallafoc FlexFire de Hörmann és ideal per a grans construccions per la seva capacitat d’impedir que el foc es pugui propagar a les zones contigües de l’edifici. En definitiva, una nova solució que Hörmann ofereix al sector industrial.