Les portes i reixes enrotllables destaquen pel seu baix preu, la seva robustesa i fiabilitat. Serman Port, distribuïdor oficial de Hörmann, líder en portes i automatismes, amb una alta especialització en la construcció de portes i reixes enrotllables, supera els estàndards habituals.

Gràcies al seu disseny simple i enginyós d’acer i acer inoxidable, les portes i reixes enrotllables de Hörmann són molt econòmiques. No ocupen gens d’espai per sobre del buit, s’enrotllen de manera compacta darrere de la llinda, així no es perd espai en la superfície de la nau.

La reixa enrotllable RollMatic és la millor opció gràcies a la seva estructura compacta, especialment per a tancaments de botigues petits i estrets.

Les portes de descàrrega ocupen una gran part de l’exterior de l’edifici. D’aquesta manera, s’aconsegueix un gran potencial d’estalvi energètic.

Per què has de triar les portes i reixes enrotllables que t’ofereix Serman Port?

  • Innovadora tècnica de molls de tracció: segura i provada. Gràcies a la tècnica de molls de tracció és més fàcil obrir i tancar la porta de manera manual, amb menys força. A les portes i reixes enrotllables amb automatisme opcional, la tècnica de molls de tracció cuida la mecànica de la porta i la tècnica d’automatisme.
  • Gran seguretat sense sensors en la persiana: Les portes i reixes enrotllables combinades amb automatismes convencen per la seva seguretat en obrir i tancar. Gràcies a la limitació de la força, en la majoria de variants no es requereix la instal·lació d’una protecció contra accidents. A més, porta poc manteniment, no porta sensors amb cable d’espiral sotmesos a desgast en la persiana.
  • Obertura ràpida, suau i segura: Millori els processos i redueixi la pèrdua de calor amb el paquet d’equipament opcional que inclou l’automatisme per a la porta enrotllable. La porta s’obre gairebé tan ràpid com una porta d’obertura ràpida. Gràcies al mecanisme de porta d’arrencada i parada suaus la porta sempre es mou acuradament.
  • Detalls pràctics per a una llarga vida útil: Disseny avançat amb dispositiu d’entrada i ganxos antitempesta. El dispositiu d’entrada de la porta enrotllable redueix el desgast en la persiana de manera eficaç. Els ganxos antitempesta en les persianes de la porta enrotllable protegeixen la porta.
 

Si estàs pensant en una porta o reixa enrotllable per a la teva nau, no dubtis a contactar amb nosaltres.