Les portes peatonals laterals per a garatges que t’oferim a Serman Port, distribuïdor oficial de Hörmann, compten amb un ampli ventall de possibilitats perquè triïs la que més s’adapti als teus gustos o necessitats.

Totalment a joc amb les portes basculants Berry, portes seccionals i enrotllables.

Una de les principals característiques de les portes per als vianants laterals és la seva comoditat. Resulten molt pràctiques si has de recollir algun objecte de dins del garatge sense necessitat d’haver d’obrir la porta.

També, en el cas que un vehicle estigui aparcat davant de la porta del garatge a causa del reduït espai de l’entrada i impedeixi l’accés a la porta del garatge. Amb les portes per als vianants laterals per a garatge això deixarà de ser un problema.

A més, per a gairebé tots els models, a Serman Port li oferim portes per als vianants laterals a joc. Així, les portes conformen una unitat harmoniosa i bonica en la façana.

Per a més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.