Les portes batents de Hörmann seran la solució transparent perfecta per a cada buit de la porta. Des de Serman Port t’oferim la seva instal·lació, així com el manteniment i la reparació de qualsevol mal.

Les portes batents Flex de Hörmann estan dissenyades per al seu ús a l’interior d’edificis que atreuen un gran trànsit de carretons elevadors. A Serman Port et subministrem les portes totalment premontades per a així facilitar el muntatge.

La porta haurà de ser el doble d’ample i haurà de tenir uns 500 mm més d’altura que la mercaderia que contingui.

Cortines de tires, pèrdua d’energia mínima

Les cortines de tires Flex són ideals per a obertures de naus de grans dimensions i són molt econòmiques.

Les cortines de tires resistents de PVC només s’obren en l’ample del vehicle o de la mercaderia i es tanquen de forma relativament estanca. Amb aquesta funcionalitat, es redueixen a mínims les pèrdues de calor encara que hi hagi una gran freqüència de trànsit.

La transparència de les cortines de tires Flex millora les condicions lumíniques, així doncs, estaràs reduint els costos d’il·luminació.

Tant les portes batents com les cortines de tires de Hörmann són totalment apropiades tant per a l’ús en la indústria alimentosa com en la farmacèutica, així com en zones frigorífiques.

Si vols saber més sobre els productes que t’oferim, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.er