Si vols un ambient harmoniós, molta llum i espais diàfans, amb les portes Loft de Hörmann li donaràs un toc elegant a la teva zona. El disseny minimalista de les portes Loft d’acer i cristall garanteix un aspecte modern i es pot combinar amb diferents estils de decoració.

Les portes Loft, creen una sensació especial d’espai, adaptada a les tendències actuals. La combinació de cristall i acer permet obrir i separar espais. Garanteixen la incidència natural de la llum i la màxima transparència.

Podràs separar grans espais de manera intel·ligent mantenint una vista clara de les zones adjacents, et permeten aconseguir una transició harmoniosa entre el saló i la cuina, proporcionen llum natural i una acollidora recepció entre el vestíbul i el saló i per a la teva zona d’entrada, aporta un estil especial amb aquest element modern de separació.

Principals avantatges

  • Disseny modern en estil industrial

  • Màxima transparència i incidència de llum

  • Disposició clara de l’espai

  • Disseny segons desitjos individuals

  • Gran envidrament amb perfils d’acer de qualitat

  • Llistons molt estrets

  • Elements flexibles i grandàries fins a 5 x 4 metres

  • Disponible en gran varietat de colors

  • Àmplia selecció de tiradors i barres de tirador

Disseny individual de portes Loft

Les portes Loft de Hörmann, constitueixen l’harmonia perfecta entre cristall i acer garantint un disseny modern i elegant. L’envidrament de les portes es compon de vidre laminat de seguretat de 6 mm. Amb un perfil de només 76 mm per a portes i 20 mm per a envidrament.

Les portes Loft poden ser dissenyades individualment i amb relació als seus desitjos personals, podent triar entre sis colors preferencials.

En els travessers de cristall, podràs triar entre els llistons slim, els quals aporten un perfil elegant i particularment estret, amb un ample de només 15 mm i atorguen un disseny elegant sense connexions roscades visibles o els llistons angulars que aporten un disseny autèntic amb unions roscades visibles, ressaltant l’estil industrial.

Portes Loft a mesura

Les portes estan disponibles en diferents mides adaptades als seus desitjos individuals i requisits d’espai, també per a grans buits i passadissos.

Podràs seleccionar portes d’una fulla o dues fulles i mampara de cristall i equiparar-les amb fixos laterals i envidraments superiors addicionals en funció dels desitjos.

Si vols saber més sobre els nostres productes, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Puertas loft