Les portes seccionals son la solució ideal per a les situacions de muntatge especials. A diferència d’altres portes com les basculants, les seccionals i les enrotllables de garatge, és un tipus de porta que no obre en sentit horitzontal sinó que ho fa en sentit lateral. 

Això és un gran avantatge, per exemple, si es vol mantenir clar el sostre del garatge per guardar objectes (una taula de surf o similars) o, si per motius constructius (sostre inclinat, lleugera caiguda, canonades molestes), la fulla no pot col·locar-se o muntar-se sota el sostre.

Els panells sandvitx de 42 mm de gruix farcits d’espuma PU convencen per un molt bon aïllament acústic i tèrmic, així com per una gran estabilitat de la fulla i un agradable moviment de recorregut.

A més, podràs escollir la teva porta ideal entre els set models, des dels elegants acanalats M i L, passant per la vista clàssica dels quarters fins als models de disseny exclusius amb vidre i aplics d’acer inoxidable.

Per últim, podràs dissenyar la teva porta de garatge totalment personalitzada segons els teus desitjos. Pots triar fins a 4 acabats, els colors dels quals es poden adaptar per combinar amb l’aspecte de casa teva. Podreu seleccionar entre 15 colors preferencials al mateix preu, al voltant de 200 colors segons RAL i 3 decoracions Decograin.

Per què heu d’escollir la porta seccional d’obertura lateral de Hörmann i Serman Port?

  • Suau, silenciós, exacte.
  • Fiabilitat.
  • Comoditat.
  • Seguritat.
  • Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada.
  • Perfectament adaptada.
  • Còmoda consulta de la posició de la porta.
  • Disseny guardonat.
  • Junta inferior continua.

Si vols saber més sobre els nostres productes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.