Les portes d’obertura ràpida de Hörmann, líder europeu en portes i automatismes, s’utilitzen tant a l’interior com a l’exterior, per optimitzar el flux de trànsit, millorar el clima a l’interior i estalviar energia.

La gama de Hörmann engloba portes d’obertura vertical i horizontal, transparents amb fulla flexible, també en combinació amb portes seccionals i portes enrotllables, així com les portes espirals amb perfils d’alumini llisos amb servei senzill.

Les portes descàrrega ocupen una gran part de l’exterior de l’edifici. D’aquesta manera, s’aconsegueix un gran potencial d’estalvi energètic. 

Per què escollir les portes d’obertura ràpida de Hörmann?

  • Seguretat de sèrie: La reixeta fotoelèctrica de seguretat integrada als fixos laterals supervisa els nivells de tancament de la fulla fins a una alçada de 2500 mm.
  • Processos optimitzats: El quadre de maniobra de conversió de freqüència descarrega tota la mecànica de la porta, i garantitza un moviment silenciós de porta pràcticament lliure de desgast.
  • Aïllament tèrmic eficient: Els panells sandvitx galvanitzats al foc amb un faciment d’escuma PU dura ofereixen un aïllament tèrmic particularment alt.
  • Visió clara i duradora: El vidre Duratec garanteix la major resistència al ratllat fins i tot en cas d’un ús durador en ambients industrials.
  • Smart Control: Gràcies a Smart Control podem dur a terme una anàlisi tècnic del seu quadre de maniobra de portes d’obertura ràpida en qualsevol moment.

Si vols saber més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres clicant al següent botó.