Serman Port, distribuïdor oficial de Hörmann, t’ofereix les portes de garatge comunitari amb una rendibilitat òptima, una seguretat duradora de funcionament, així com una gran estabilitat. A més, totes aquestes qualitats es mantenen fins i tot amb una freqüència d’ús alta.

Quant a portes de garatge comunitari, disposem de diferents models. En primer lloc, us presentem la porta basculant inclinable N500, que s’adapta als garatges dobles en l’àmbit privat i als comunitaris fins a 25 places.

D’altra banda, està la porta basculant ET500. En aquest cas, la porta es gira fins a 40mm en obrir-se i tancar-se i resulta ideal per als garatges comunitaris, i també en les voreres.

Si valores la rapidesa d’obertura de la porta, has de triar la seccional Speed amb acabat microperfilat. En canvi, si per a tu el més important és el maneig senzill, les portes basculants Berry són la millor opció. És un tipus de porta ideal gràcies a la seva estructura robusta i la facilitat per al tancament segur de les places d’aparcament en els garatges comunitaris. A més, gràcies als diferents buits de ventilació que conté, garanteix una ventilació òptima.

Finalment, les portes i reixes enrotllables es caracteritzen per la seva robustesa gràcies a una senzilla estructura.

Per què triar les portes de garatge comunitari de Hörmann?

  • Moviment de porta suau i silenciós, fins i tot amb freqüència d’ús alta.
  • Seguretat íntegra constructiva.
  • Unitat de porta i automatisme comprovada.
  • Pràctiques portes per als vianants incorporades i laterals.
  • Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada.
  • Còmoda consulta de la posició de la porta.
  • Disseny guardonat.

Si vols saber més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres prement el següent botó.