Les portes seccionals s’obren verticalment, ampliant l’espai lliure davant i darrere de la porta. Els panells es desplacen de manera plana sota el sostre, de forma vertical sobre el buit o seguint la teulada. Les portes seccionals de la sèrie 50 d’acer, de combinació d’acer i alumini o d’alumini convencen per la seva àmplia gamma única, el seu disseny de porta superior i la seva seguretat certificada. Les portes seccionals apilen els panells individuals en vertical darrere de la llinda. La reduïda profunditat lliure és especialment avantatjosa per a naus amb cúpules transparents, teulades i façanes envidrades.

Les portes descàrrega ocupen una gran part de la part exterior de l’edifici. D’aquesta manera s’aconsegueix un gran potencial d’estalvi energètic.

Per què triar les portes seccionals industrials de Hörmann, proveïdor oficial de Serman Port?

  • Visió clara i duradora: Màxima resistència al ratllat. Les portes amb envidrament de material sintètic DURATEC resisteixen fins i tot en cas d’un ús durador en ambients industrials. Una imprimació especial de la superfície protegeix l’envidrament contra esgarrapades i petjades de manera duradora.
  • Aïllament tèrmic eficient: En les naus calefactades és imprescindible l’ús de portes ben aïllades. Les portes seccionals industrials de Hörmann estan disponibles de manera opcional amb la connexió de cèrcol ThermoFrame per a un trencament tèrmic entre el cèrcol i la maçoneria.
  • Solucions pràctiques: La porta per als vianants incorporada facilita el trànsit de persones amb un llindar d’acer inoxidable extraplà. En portes fins a 5500 mm d’ample el llindar té un alt de 10 mm en el centre i de 5 mm en les vores. D’aquesta manera es redueix el risc d’ensopegada en transitar amb rodes per la porta.
  • Control de la porta sense necessitat de contacte: Les portes seccionals industrials de Hörmann amb automatismes WA 400 i ITO 400 estan equipades de sèrie amb una protecció contra accidents amb sensors òptics.

Si desitges saber més sobre tots els nostres productes, posa’t en contacte amb nosaltres.