A Serman Port t’oferim un ampli ventall de portes d’entrada a habitatge de Hörmann, el número 1 a Europa. Cada versió compta amb diferents característiques que s’adapten a les exigències de cadascun, però totes amb un mateix detall: la qualitat de marca de Hörmann.

La classe Premium: ThermoCarbon: Número 1 en aïllament tèrmic. Destaca per ser la millor opció en seguretat en portes d’alumini d’entrada a habitatge. Amb un equipament de seguretat excepcional.

La classe de disseny: ThermoPlan Hybrid: La porta més elegant. Convenç amb el seu pas enrasat de la fulla de la porta amb el marc interior i exterior. D’elevada rigidesa en la seva fulla.

L’excel·lent: ThermoSafe Hybrid: Amb un excel·lent aïllament tèrmic gràcies al marc de la porta d’alumini de 80mm, separat tèrmicament. Disposa de tancament de seguretat quíntuple.

Classe superior: ThermoSafe: Alt aïllament tèrmic gràcies als marcs d’alumini amb trencament de pont tèrmic de 80mm. Amb un pany de seguretat quíntuple.

Classe mitjana: Thermo65: Gran valor d’aïllament tèrmic i una bona protecció antiintrusió amb pany de seguretat quíntuple.

Classe de confort: TopComfort: Entrada lluminosa amb una porta envidrada dotada d’un bon aïllament tèrmic i amb la màxima seguretat.

Per què hauria de triar les portes d’entrada de Hörmann?

Fulla sense perfil de fulla visible

Aïllament tèrmic excel·lent

Bloqueig antiintrusió

Envidrament segur

Entrada sense barreres

Portes fins al sostre

Junta inferior amb protecció contra la intempèrie

Maneig d’aplicació intel·ligent

Si desitja saber més sobre els nostres productes, pots contactar amb nosaltres!

Contacta’ns!