Serman Port, distribuïdor oficial de Hörmann, líder europeu en portes i automatismes, t’ofereix un ampli ventall de productes de màxima qualitat i fiabilitat. Un d’ells són les portes de garatge RollMatic.

Les portes enrotllables i les portes enrotllables amb guies al sostre RollMatic obren verticalment i no necessiten molt d’espai en el garatge. L’obertura vertical de la porta proporciona el màxim espai, tant a l’interior com davant del garatge.

Disposem de dos tipus de portes de garatge RollMatic:

  • Porta enrotllable RollMatic: Màxima seguretat i confort, gràcies als seus detalls innovadors. L’automatisme de sèrie està disposat fora del revestiment de l’eix d’enrotllament per a facilitar els treballs de manteniment.
  • Porta enrotllable amb guies al sostre RollMatic OD: Ideal per a reformes gràcies al seu estalvi d’espai. L’automatisme de sèrie ProMatic pot muntar-se en el carril-guia dret o esquerre, a elecció, i no requereix una llinda necessària addicional. A més, amb l’automatisme SupraMatic la porta obre amb una major rapidesa.

Per què triar les portes de garatge RollMatic de Hörmann?

  • Compensació de pes fiable.
  • Desconnexió automàtica segura.
  • Porta enrotllable compacta.
  • Porta enrotllable amb guies al sostre que estalvia espai.
  • Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada.
  • Perfectament adaptada.
  • Còmoda consulta de la posició de la porta.
  • Disseny guardonat.

Si desitges saber més o vols demanar un pressupost, fes clic en el següent botó.